| *Discutii~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:03 am | |
| Haji: (Dea si Takeru?) *Haji alearga in urma lui Amaya si se uita spre ea Haji: (Ea a zis asta...Takeru e chiar un porc! Nu pot sa cred ca se ia de o fata...Si Dea nu-mi pare genul asta de persoana...)
*Takeru se trezeste si se uita la Shin pe jumatate adormit Takeru: s-a intamplat ceva sefu'? | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58424 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:05 am | |
| Shin : ai putea sa nu dormi ? Dea : ((si credeam ca eu ma dau bine pe langa Shin ca sa o vad moarta pe Amaya))
(*Amaya fuge spre academie) | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:06 am | |
| Takeru: Scuze sefu'... *Takeru isi sterge ochii Takeru: Sunt treaz acum...si am sa incerc sa nu adorm..
*Haji fuge spre academie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:12 am | |
| Shin : o sa avem un nou coleg , incercati va rog sa nu doriti sa ii taiati capul cum vreiti sa il taiati la Amaya ....va rog eu Dea : (( mai nou mie nu imi plac colegi noi! )) (*Amaya intra in academie si merge spre clasa ) (*Amaya intra in clasa ) Amaya : Ma scuzati ca am intarziat ! Dea : domn profesor ...nu ar trebui sa primeasca o pedeapsa pentru ca a intarziat ?...daca vreti ii aleg eu pedeapsa ! Shin : tu ai vrea sa o ingropi de vie ! Dea : chiar la asta ma gandeam ! Shin : Amaya , du-te la loc (*Amaya se pune in banca lui Yuuka ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:20 am | |
| Takeru: (Alt coleg nou?! O doa-...) *Haji intra in clasa *Haji se impiedica si pica pe jos *Haji se ridica si se uita spre Shin Haji: Imi cer scuze de intarziere! *Takeru cade cu tot cu scaun pe spate cand il vede pe Haji *Takeru se ridica si se uita cu ochii mari la el Takeru: CE CAUTI TU AICI!? *Haji se uita spre Takeru si zambeste si ii face cu mana | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:21 am | |
| (*Dea ramane nemiscata ) Dea : (TU!? ...speram sa nu te mai vad ! )
(*Amaya casca ) Amaya : (l-am mai vazut pe tipu' asta undeva ....cred ...poate) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:26 am | |
| *Haji se aseaza intr-o banca aproape de Takeru Haji: Ce faci? Takeru: Ca naibi cauti tu aici? Haji: Pai...De acum vom fi colegi^^, nu esti fericit? Eu sunt in culmea fericiri! *Haji se uita spre Dea zambind si ii face cu mana Takeru: (ma doare deja capul...) Haji: De ce? Takeru: =_= O sa faci asta toata ziua? Haji: Ce? Takeru: -...Nimic... Haji: sti ca o fac fara sa vreau...apropo...in pauza vreau sa vorbesc ceva cu tine... Takeru: deja mi-e frica... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:29 am | |
| Dea : ( ce cruda e viata ...)
Shin : sa trecem la lectie ....
Dea : (insfarsit ..)
(*Shin preda lectia ) (*Dea deseneaza si il asculta pe Shin ) (*Amaya se uita in gol si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:32 am | |
| *Shina se uita pe pereti si il asculta pe Shin *Takeru sta cu capul pe banca si il asculta pe Shin Haji: plictisitoooooooor... Takeru: stiam eu ca nu rezisti sa stai pur si si- *Haji isi pune capul pe banca si adoarme instant Takeru: =_= (vad ca n-are niciun stres...) | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:41 am | |
| (*Shin preda lectia ) (*Dea deseneaza si il asculta pe Shin ) (*Amaya se uita in gol si se gandeste)
(*Intr-o casa dintr-un sat parasit din afara regatului ) (*Haru se uita printr-un glob la Dea ) Haru : asta chiar e sora ta geamana ? Sisi : da ...din pacate ! Haru : atunci de ce nabi nu isi descopera abilitatile ? (*Sisi are un zambet demonic pe fata ) Sisi : nu stiu ... Haru : stiu zambetul ala ...ai facut tu ceva ... Sisi : sa spunem doar ca , nu o sa isi descopere niciodata abilitatile ... Haru : numai daca te omora ? Sisi : nici daca ma omora , i-am sigilat toate abilitatile intr-un semn care il are pe picior ,e asa de mic incat crezi ca e un semn din nastere , defapt e cel mai puternic sigiliu dar am reusit sa il micsorez foarte mult ...apropo cine merge dupa garzile de elita ? Haru : a mers deja cineva , de ce ? Sisi : vroiama sa ma duc eu - Haru : nu ...tu o sa stai aici esti prea puternica pentru ei ...apropo pune pe cineva sa sigileze satul asta ...nu m-as mira sa ne auda tipu' din A+ ....nu am cef sa il vad prin zona! Sisi : ok | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:44 am | |
| *Takeru il asculta pe Shin si incearca sa nu adoarma *Haji doarme bustean *Shina il asculta pe Shin si se uita pe pereti | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:47 am | |
| (*clopotelul suna ) Shin : ne vedem la practica ... (*Shin iese din clasa ) (*Dea deseneaza ) (*Amaya se uita in gol si nu aude clopotelul) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:49 am | |
| Haji: A plecat? Takeru: O_O Te-ai trezit!? Haji: Daca a tacut si e pauza, sigur! Acum... *Haji il ia pe Takeru de ureche si il trage dupa el afara din clasa *Shina se uita speriata spre cei 2 | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 12:55 am | |
| (*Amaya iese din clasa si merge pe acoperisul academie si se uita la cer) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:08 am | |
| *Haji il da pe Takeru cu capul de un perete Takeru: AU! PT CE A FOST- Haji: ESTI UN PORC! Takeru: O_O Haji: Cum poti sa te iei de o fata? Mai ales ca e colega ta? Takeru: te referi la Amaya? Haji: Da... Takeru: Pt ca vrea sa-i ia locul lui Yuuka! *Haji ramane nemiscat Haji: Cum? Adica ea e- Takeru: Da! Haji: ...Tu chiar crezi ca asta vrea? Takeru: ... Haji: Serios...Nu ar trebui s-o cunosti inainte s-o judeci? Takeru: ...I hate you! Haji: Spui asta doar cand realizezi ca am dreptate...Adica mereu! Takeru: =_= Pot sa plec acum? Haji: Da...Ai permisiunea sa pleci... Takeru: Va multumesc... *Takeru se intoarce in clasa si se aseaza in banca *Haji se plimba topaind prin academie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:09 am | |
| (*Amaya se uita la cer si se gandeste (e pe alta planeta)) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:11 am | |
| *Haji se plimba topaind prin academie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:12 am | |
| (*Amaya se uita la cer si se gandeste (e pe alta planeta)) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:14 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:16 am | |
| (*Amaya se uita la cer si se gandeste (e pe alta planeta)) Amaya : (e numai vina mea ca Ryo e asa ...i-am distrus viata ...daca nu eram eu putea sa mearga fara nici o problema )
(*Clopotelul suna ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:17 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:21 am | |
| (*Amaya nu a auzit clopotelul ) (*Amaya se uita la cer si se gandeste (e pe alta planeta)) Amaya : (ce ar trebui sa fac ? vreau sa mai poata merge !)
Haru : (Sisi ...unde esti ? )
Sisi : (prin regat ...)
Haru : (poti sa o omori pe Amaya ? mi-a vazut cel mai puternic atac si a scapat din el )
Sisi : (insfarsit ceva defacut ...daca tu vrei sa o vezi moarta am sa o omor , sunt doar la cativa zeci de m de academie )
Haru : (ma bazez pe tine )
Sisi : (ok ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:22 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:25 am | |
| (*Sisi apare la cativa m de Amaya ) (*Amaya se uita la cer si era pe alta planeta asa ca nu o simte pe Sisi ) Sisi : (asta e in clasa cu idiota de soramea ? ...nu va observa nimeni ca nu o sa mai fie printre noi in cateva minute ) (*Sisi o ia de gat pe Amaya) Amaya : ce nai - Sisi : buna ^_^ | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ Vin Ian 27, 2012 1:32 am | |
| *Haji apare in spatele lui Sisi Haji: Ba sa sti ca o sa observe... *Haji o taie pe Sisi la mana, o ia pe Amaya in brate si sare intr-un copac | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *Discutii~ | |
| |
|
| |
| *Discutii~ | |
|