Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58423 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Profil ♣Taimu toraberu♣ Mar Feb 12, 2013 12:51 am | |
| Nume : Daisuke Varsta : - Rasa : Vampir Info : Adora sa faca glume chiar daca unele sunt nesarate .Este mereu in centrul actiuni .Daca a facut cineva vreo boacana si nu e el de vina inseamna ca ori e in spital ori doarme ori pe la politie . Trecut : Mama si Tatal lui l-au lasat sa locuiasca singur de acum 3 ani . Abilitati : -necunoscute Arma : Sabie
Nume : Lila Varsta : 16 Rasa : om Info : este o fire mai retrasa adora sa deseneze si sa citeasca uneroi petrece ore in biblioteca , daca nu are ceva de spus nu spune ,cand e cu prietenii ei e complet diferita . Trecut : Tatal ei a plecat din tara si nu s-a mai intors de acum 10 ani . Mama ei lucreaza in alt oras
Nume : Alex Varsta : 18 Rasa : vampir Info : este distant si cam timid dar in acealsi timp atent si grijuliu cu Yukina . II place sa asculte muzica . Uraste mincinosi . Trecut : Parinti lui au fost ucisi acum 13 ani , Abilitait : - Arma : -
Nume : Maya Varsta : 15 Rasa : om Info : adora atletismul si orice sprot ! Daca ai provocato esti mort ! Trecut : parinti ei sunt plecati din tara
Ultima editare efectuata de catre Pink~Dea in Mar Feb 12, 2013 1:17 am, editata de 1 ori | |
|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Profil ♣Taimu toraberu♣ Mar Feb 12, 2013 1:16 am | |
| Nume: Yukina Varsta: 16 Rasa: om Info: Mereu da tot ce are mai bun si vrea sa-i multumeasca pe toti din jur. Adora sa se lupte si sa danseze. Daca ai enervat-o, poti sa-ti spui rugaciunea ca te omoara. Trecut: -
Nume: Garry Varsta: 18 Rasa: vampir Info: Uneori calm, alteori nebun...depinde de situatie. Ii place sa stea cu prietenii si sa fumeze. Adora iepurii...cand prinde unul in mana nu-i mai da drumul. Trecut: A fost abandonat la nastere. Abilitati: - Arma: cutit
Nume: Tamaki Varsta: 16 Rasa: om Info: Este prietenoasa si mereu cu zambetul pe buze. Trecut: Parintii ei sunt despartiti iar ea sta cu bunica ei.
Nume: Ryner Varsta: 18 Rasa: vampir Info: Mereeeeeeeeu doarme. Rar cand se intampla sa stea treaz mai mult de o ora. Daca cineva se ia de prietenii lui sau il trezeste fara motiv, E MORT in secunda doi! Trecut: Parinti lui au fost ucisi cand el avea 4 ani. Abilitati: - Arma: sabie | |
|