•Anime Vampire•
Bun venit ! bighug

Iti place forumul ;;) ? atunci alaturate si tu comunitati anime-vampire , asa vom putea deveni o familie mai mare. bighug

•Anime Vampire•
Bun venit ! bighug

Iti place forumul ;;) ? atunci alaturate si tu comunitati anime-vampire , asa vom putea deveni o familie mai mare. bighug

•Anime Vampire•
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

•Anime Vampire•

~ ~ Un forum a celor pasionati de anime si vampirii ~ ~

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Hi .

In jos 
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hi .  Empty
MesajSubiect: Hi .    Hi .  I_icon_minitimeLun Iul 22, 2013 12:52 am

Nume (pe forum) : RaMyTzu
Prenumele (real) : Ramy
Data nasteri (zi luna an ) : 09/04/1996
Stare de spirit : Foarte bună .
Gen de muzica preferata : Păi îmi place foarte mult dubstep-ul , dar mă înţeleg bine şi cu unele genuri de muzică , dar în afară de manele. Şi mai îmi place şi puţin rock unele melodii sunt foarte nice . Deci: Dubstep, Rock, Hip-Hop, Drum-Bass şi fară populară scuze , dar am uitat să spun . 
Ce faci pe forumul Anime-Vampire ?: Păi cum să vă spun am venit aici să cine ştie să cunosc persoane funny, etc . 
Top 5 animeuri favorite: Hmm , pe bune 5 anime favorite. Păi să încep acum pe bune cui nu îi place Naruto ? Deci primul e Naruto . Deci primul e Naruto acum pe locul doi care chiar mie unu mia plăcut nebuneşte e Vampire Knight a fost awesome cele două sezoane. Aşa să trecem la al-3-lea. Păi al-3-lea este Bleach e foarte tare mai ales cu Ichigo. Aşa al-3-lea l-am spus să trecem la al-4-lea. Păi animeul meu preferat al-4-lea este Another a fost aşa nice n-am cuvinte să descriu acest anime. Şi gata şi cu al-4-lea să trec la al-5-lea . Hmm păi al-5-lea ăsta se putea pune şi pe al-2-lea loc , dar mi-am adus prea târziu aminte . Al-5-lea anime care îmi place şi l-am văzut de multe ori în fine nu de multe ori , dar tot l-am văzut de 5 ori . :P Este UraBoku şi personajul care îmi place e Luka . :P 

Care mai vrei să afli ceva pune întrebările şi voi răspunde cu mare plăcere. ^_^ 

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hi .  Empty
MesajSubiect: Re: Hi .    Hi .  I_icon_minitimeMar Iul 23, 2013 8:49 pm

Bine ai venit , Rami ! Sper sa te distrezi pe forum si sa iti faci multim prieteni. Avem ceva in comun. Si mie imi place dubspep-ul, rock-ul si anime-ul Naruto. Am o intrebare putin ciudata :
Esti baiat sau fata ? confused 
In rest , stiu tot ce trebuia sa aflu despre tine.
Have fun here !

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hi .  Empty
MesajSubiect: Re: Hi .    Hi .  I_icon_minitimeLun Aug 05, 2013 10:19 pm

A păi sunt băiat . Sper că nu deranjează chestia asta . :-"
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous