•Anime Vampire•
Bun venit ! bighug

Iti place forumul ;;) ? atunci alaturate si tu comunitati anime-vampire , asa vom putea deveni o familie mai mare. bighug

•Anime Vampire•
Bun venit ! bighug

Iti place forumul ;;) ? atunci alaturate si tu comunitati anime-vampire , asa vom putea deveni o familie mai mare. bighug

•Anime Vampire•
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

•Anime Vampire•

~ ~ Un forum a celor pasionati de anime si vampirii ~ ~

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Hello minna!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeMier Ian 22, 2014 6:44 am

Heii, ma numesc Denissa si am 15 ani.  Iubesc anime-urile, animalele (mai ales catelusii), imi place sa cant. Altceva... imi place foarte mult sa desenez. O sa postez aici cateva din desenele mele, care sper sa va placa. Sunt zodia scorpion; dependenta de Japonia si Coreea. De obicei ascult hip hop, rap, pop, rock, k-pop, j-rock, j-pop. Altceva nu stiu ce sa mai spun. Pai, daca aveti ceva intrebari as fi foarte bucuroasa sa va raspund la ele.
Ja na!  kiss 
Sus In jos
Alice
Administrator
Administrator
Alice

Mesaje Mesaje : 52895
Puncte Puncte : 58422
Reputatie : 28
Varsta : 28
Localizare : <3

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeMier Ian 22, 2014 6:47 am

Buna Denia 
:-? 
Culoarea preferata ? 
Melodia preferata ?
filmul preferat ? 
Inafara de desen ce iti mai place sa faci ?
Sus In jos
Diancie
Administrator
Administrator
Diancie

Mesaje Mesaje : 52763
Puncte Puncte : 57898
Reputatie : 27
Localizare : Go To Sleep

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeMier Ian 22, 2014 6:49 am

Buna Denisa-chan~ Bine ai venit~
Am eu cateva intrebari:
1.Care e anime'ul tau preferat?
2.Care e personajul tau preferat?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeVin Ian 24, 2014 5:42 am

Pink Dea:
Culoarea mea preferata e albastru.
Filmul preferat: Interviw with a vampire.
Melodia preferata...  greu de zis... imi plac mai multe melodii; totusi, una din ele (categoria rock music) e Screw -Deep Six.
Inafara de desen, pai, imi place foarte mult sa citesc romane de dragoste, politiste, supernatural...etc.

Bya Atsushi:
Multumesc!
Si aici mie foarte greu sa raspund. Anime-ul preferat... pe primul loc s-ar situa Naruto urmat de Diabolik Lovers si Brothers Conflict.
Personajul preferat: Fuuto Asahina (Brothers Conflict) 
Sus In jos
Diancie
Administrator
Administrator
Diancie

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeVin Ian 24, 2014 5:51 am

Deci iti place DiaLover, ha? Ei bine, care e vampirul tau preferat dintre cei 6 frati?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeVin Ian 24, 2014 10:19 pm

Se accepta si raspunsul "toti"? Mie greu sa aleg, totusi imi place foarte mult Reiji siiii si Subaru.
Sus In jos
Diancie
Administrator
Administrator
Diancie

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitimeVin Ian 24, 2014 10:28 pm

Interesant...Esti prima persoana pe care o aud ca ii place de Reiji cel mai mult~
Sus In jos
Continut sponsorizat

Hello minna! Empty
MesajSubiect: Re: Hello minna!   Hello minna! I_icon_minitime

Sus In jos

Hello minna!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
•Anime Vampire• :: Sa ne cunoastem ...Sa legam noi prietenii :: Prezinta-te!-
Mergi direct la: