Vizitator Vizitator
| Subiect: Hello minna! Mier Ian 22, 2014 6:44 am | |
| Heii, ma numesc Denissa si am 15 ani. Iubesc anime-urile, animalele (mai ales catelusii), imi place sa cant. Altceva... imi place foarte mult sa desenez. O sa postez aici cateva din desenele mele, care sper sa va placa. Sunt zodia scorpion; dependenta de Japonia si Coreea. De obicei ascult hip hop, rap, pop, rock, k-pop, j-rock, j-pop. Altceva nu stiu ce sa mai spun. Pai, daca aveti ceva intrebari as fi foarte bucuroasa sa va raspund la ele.Ja na! |
|
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58422 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: Hello minna! Mier Ian 22, 2014 6:47 am | |
| Buna Denia :-? Culoarea preferata ? Melodia preferata ? filmul preferat ? Inafara de desen ce iti mai place sa faci ? | |
|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57898 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Hello minna! Mier Ian 22, 2014 6:49 am | |
| Buna Denisa-chan~ Bine ai venit~ Am eu cateva intrebari: 1.Care e anime'ul tau preferat? 2.Care e personajul tau preferat? | |
|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Hello minna! Vin Ian 24, 2014 5:42 am | |
| Pink Dea: Culoarea mea preferata e albastru. Filmul preferat: Interviw with a vampire. Melodia preferata... greu de zis... imi plac mai multe melodii; totusi, una din ele (categoria rock music) e Screw -Deep Six. Inafara de desen, pai, imi place foarte mult sa citesc romane de dragoste, politiste, supernatural...etc.
Bya Atsushi: Multumesc! Si aici mie foarte greu sa raspund. Anime-ul preferat... pe primul loc s-ar situa Naruto urmat de Diabolik Lovers si Brothers Conflict. Personajul preferat: Fuuto Asahina (Brothers Conflict) |
|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57898 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Hello minna! Vin Ian 24, 2014 5:51 am | |
| Deci iti place DiaLover, ha? Ei bine, care e vampirul tau preferat dintre cei 6 frati? | |
|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Hello minna! Vin Ian 24, 2014 10:19 pm | |
| Se accepta si raspunsul "toti"? Mie greu sa aleg, totusi imi place foarte mult Reiji siiii si Subaru. |
|
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Hello minna! Vin Ian 24, 2014 10:28 pm | |
| Interesant...Esti prima persoana pe care o aud ca ii place de Reiji cel mai mult~ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello minna! | |
| |
|