| ~Discutii~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:07 am | |
| *Aidou sare de pe o cladire pe alta si ochii i se fac rosii ca sangele | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58423 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:22 am | |
| Kiuketsu : cred ca ar trebui sa te odihnesti putin Rega : nu am nimic Kiuketsu : ciudat ...pwntru ca tremuri *Mana dreapta a lui Rega tremura Rega : ti se pare *Mana ii tremura mai tare | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:28 am | |
| *Aidou se opreste in vf celei mai inalte cladiri si se transforma in vampir Aidou: (Unde e?) *Aidou se uita prin jur si vede umbra unei persoane cum fuge Aidou: (Cred ca am aflat raspunsul...) *Aidou sare de pe cladire si fuge dupa acea persoana | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:32 am | |
| Kiuketsu : serios du-te si odihneste-te ai trecut prin mute zilele astea Rega : NU SUNT OBOSITA ! Kiuketsu : dar totusi tremuri Rega : ... *Kiuketsu apare in spatele lui Rega Rega : ce faci- *Kiuketsu ii pune mana pe cap lui Rega Kiuketsu : scuze Rega : sa nu - (*Rega adoarme ) *Kiuketsu o ea pe Rega si dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:44 am | |
| *Aidou se opreste brusc si cade pe jos *Aidou se tine cu mana de inima si tremura foarte tare Rexan: Ce faci prietene? *Aidou se uita spre Rexan si ramane nemiscat Aidou: Re-xan? O_O *Rexan tine in mana lantul lui Stella Rexan: Oooo...Iti amintesti de mine...Ma simt flatat... *Rexan rupe putin din luna de la lant *Aidou se tine strans de inima si tipa foarte tare Rexan: Ce e? Te doare ceva? Aidou: un-de e? Rexan: Cine? Amica ta? *Rexan arata spre cer Rexan: E undeva pe acolo... Aidou: Do-ar nu ai- Rexan: Oooo, ba da...Si a fost o placere...Sti...Sangele ei a avut un gust minunat...Delicios... *Aidou se sprijina in maini si se ridica apoi il prinde pe Rexan de gat si il strange foarte tare Aidou: Te o-mor ne-no-ro-ci-tu-le! *Rexan rupe o stea si Aidou cade pe jos si respira foarte greu Rexan: Nu imi poti face nimik atata timp cat viata ta e in mainile mele...Dar eu te pot ucide extrem de usor... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 2:59 am | |
| (*Kiuketsu apare in camera lui(cu Rega) Rega si o pune in pat pe Rega) *Kiuketsu se pune pe pervazul de la geam si se uita la luna Kiuketsu : ( e periculos noaptea sa te plimbi ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:07 am | |
| *Rexan vrea sa-i bage sabia in inima lui Aidou, dar clopotelul straluceste si Rexan e aruncat intr-un zid *Aidou pune mana pe clopotel si se ridica Aidou: (Stella...Imi pare rau...) Rexan: Ce naibi a fost asta? Aidou: Nimic...Doar un cadou... *Lantul straluceste foarte tare si Aidou se transforma in Darkan *Cand il vede, Rexan scapa lantul si se da usor in spate Aidou (Darkan): Ti-e frica, ha?... *ochii ii stralucesc in intuneric si Rexan e cristalizat de la picioare pana la gat Rexan: Ce esti tu? Aidou (Darkan): Moartea ta! *Aidou (Darkan) il musca pe Rexan de gat si acesta se transforma in praf *Aidou (Darkan) urla la luna si apoi dispare | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:10 am | |
| (*Kiuketsu se duce la Rega si se uita la ea ) (*Kiuketsu dispare) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:17 am | |
| *Aidou (Darkan) sta pe acoperisul unei cladiri si cand trece pe acolo un om sare pe el si-l omoara | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:26 am | |
| *Kiuketsu apare pe o campie *Kiuketsu se pune jos si incepe sa mediteze (*In spatele lui Kiuketsu ) Kenji : ooo....nu mai incerca Kiuketsu sa ma gasesti sunt chiar aici ... *Kiuketsu se ridica si se uita la Kenji Kiuketsu : din pacate ... Kenji : stai linistit , nu stau mult ptin oras am venit doar in vizita sa te omor .... Kiuketsu : ce gluma buna ... Kenji : poti sa incepi sa razi dar eu tot o sa te omor Kiuketsu : ha , ha ,ha ...ce vise ai si tu .... Kenji : cum ar fi sa iti spun ca fata ai la care ti tu asa mult e pe care sa moara Kiuketsu : C-e? Kenji : nu ai obsevat cum tremura ? Shina a pus in ea exact acelas venin ca in Selena .... Kiuketsu : o doamne Kenji : sti nu , o sa moara acum daca nu o trezeste nimeni ...tik tac .... *Kiuketsu vrea sa dispara dar Kenji il Ataca Kiuketsu : Da-te ! Kenji : nu ! | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:30 am | |
| *Aidou (Darkan) dispare si apare sub un salcam si adoarme | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:39 am | |
| *Kiuketsu se opreste Kiuketsu : ( Trezeste-te Rega , trezeste-te ) Kenji : haide mai lordule sti si tu foarte bine ca nu o sa se trezeasca daca e adormita de tine , se trezeste doar daca o trezeste cineva ....aa....chiar tu o omori , asai? *Kiuketsu ramane nemiscat Kiuketsu : eu am adormit-o .... Kenji :Bingo (*Kiuketsu il ataca pe Kenji iar acesta se fereste | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:41 am | |
| *Aidou (Darkan) doarme sub salcam | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 3:45 am | |
| Kenji : tic-tac ....tic-tac .....sti cat mai are ...mai are cateva minute ...iar apoi ....MOARE ! Kiuketsu : (acum e momentul sa renunt ) *Kiuketsu se transforma in vamir iar ochii i se fac rosii Kenji : o sa ma ataci ? Kiuketsu : ce rost ar acea ....oricum o sa moara *KIuketsu se ajeaza jos Kenji : W-o-w ....nu-mi vine sa cred ca zic asta dar ai dreptate... *Kiuketsu sta jos si se joaca cu o sfera *Kenji se uita la Kiuketsu
*Rega doarme iar mana ei actioneaza fara voie ei *Rega se strange de gat cu o putere foarte mare fara sa isi dea seama
Kenji : sigur n-ai inebunit ? Kiuketsu : neee....dar ,sti si tu Kenji ca eu nu ma pot atasa de o fata care e om Kenji : ciudat pentru ca pareai foarte atras de ea , dar ce vampir nu ar fi ,miroase delicios
Nota : Timpul e oprit intre doua postari | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 5:43 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Mier Iun 01, 2011 5:35 pm | |
| Kiuketsu : de ce nu stai jos ? Kenji : un lucru e sigur , in tine nu poate sa aiba incredere nimeni Kiuketsu : ...cum zici tu ,dar sa nu spui ca te dor picioarele Kenji :fata aia e pe cale sa moara iar tu te gandesti la durerea de picioare a mea? *Kiuketsu sta cateva secunde pe ganduri Kiuketsu : hmm...Da ! Kenji : doamne ...cum poate un lord sa renunte usor la ceva care tine Kiuketsu : nu ma intereseaza persoana aia ...din partea mea sa moara Kenji : ( asta e Kiuketsu? ) si de ce ti-a luat asa mult sa iti dai seama ca nu tii la ea Kiuketsu : de unde sti ca eu am tinut la ea ...poate am urmarit doar un lucru ....tu ai spus ca miroase delicios Kenji : ... tu nu te-ai hranit niciodata cu oameni Kiuketsu :poti garanta tu asta? Kenji :...(fir-ar ...are drepate) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 2:31 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 2:48 am | |
| *Kenji se uita la cer Kenji : acum ar trebui sa moara ... Kiuketsu : ... Kenji : ce ? *Din spatele lui Kenji Rega : cine ar trebui sa moara ? *Kenji se intoarce brusc *In mana lui KIuketsu apare : (*Sabie anti-vampiri ) Kenji : cum te-ai trezit- *Kiuketsu il injunghie pe Kenji cu sabia in inima Kiuketsu : Rega inchide ochii Rega : de ce ? *Ochii lui Kiuketsu se fac rosi Kiuketsu : am spus sa inchizi ochi ... *Rega si inchide ochii fara sa vrea si isi pune mana peste ochii *Kiuketsu il musca pe Kenji de gat si ii bea sangele *Dupa 2 min corupul lui Kenji se transforma in praf *Rega isi deschide ochii Rega : unde a dis- *Rega se uita la Kiuketsu iar acesta are pe fata putin sange dea lui Kenji *Rega se duce langa Kiuketsu si ii ea sangele de pe fata Rega : mersi ca m-ai trezit ... Kiuketsu : ... Rega : ce ? Kiuketsu : nimic , oricum trebuia sa te trezesc pentru ca din cauza mea ai adormit Rega : tu ai vrut doar sa imi faci un bine (*Rega ii da la Kiuketsu o bila rosie ) *Kiuketsu ea bila Kiuketsu : acum ca am reusit sa iau sangele unei persoane care are abilitate ca a mea ,o sa devin mai puternic Rega : ma bucur Kiuketsu : hai sa mergem sa te vada un doctor (*Kiuketsu se face "om" la loc ) Rega : Ce ? nici vorba ... Kiuketsu : deabea te ti pe picioare Rega : nu e adevarat- *Rega vede in ceata si cade dar Kiuketsu o prinde Kiuketsu : ti-am zis eu .... *Kiuketsu o ea pe Rega si dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:05 am | |
| *Aidou (Darkan) se trezeste si pleaca *dupa cateva min Lily: AJUTOR!!! *2 vampiri sar s-o muste pe Lily *Aidou (Darkan) se baga in fata si ii sfasie pe cei 2 *Inainte ca unul dintre vampiri sa moara ii baga sabia in piciorul drept din spate *corpurile celor 2 se transforma in praf Aidou (Darkan): Esti bine? Lily: D-a...mul-tu-mesc... *Aidou (Darkan) se uita spre Lily apoi pleaca schiopatand *Lily fuge si ii pune mana pe o aripa, iar el se opreste si se uita la ea Lily: Esti lovit...Daca vrei, o sa am eu grija de tine... Aidou (Darkan): ... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:09 am | |
| *Kiuketsu apare cu Rega in spital Reha : u-rasc lo-cul as-ta ... Kiuketsu : da si eu ... *Kiuketsu o duce pe Rega la un doctor iar apoi Kiuketsu iese pe holul spitalului | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:20 am | |
| *Lily ii pune cateva plante medicinale pe rana apoi il bandajeaza *Aidou (Darkan) se aseaza sub un copac, iar Lily langa el si il mangaie pe cap Aidou (Darkan): Ce cauti aici de una singura? Lily: Mergeam la sora mea... Aidou (Darkan): Aha...Si poti sa-mi spui cine e sora ta? Lily: Pai...O cheama Stella... Aidou (Darkan): Ste-lla? Lily: Da...Ii plac mult vampiri...Oare exista si vampiri buni? Aidou (Darkan): ...da...exista...Chair daca nu sunt multi, exista... Lily: Super! Sper sa intalnesc si eu unul...Sora mea mi-a zis ca a cunoscut un vampir...Dar nu mi-a zis daca era bun sau rau...Asa ca am venit s-o intreb! *Aidou se transforma in vampir Aidou: Eu sunt acel vampir... Lily: O_O CUM?! *Lily se uita atenta la Aidou apoi il ia in brate Lily: SUPER!!! Cunosc un vampir bun! *Lily se uita fericita spre Aidou Lily: D-le Vampir, poti sa ma duci la sora mea, te rog... Aidou: Pai...Cum sa iti zic?...Stella nu mai e... *Lily ramane nemiscata cand aude Aidou: Imi pare rau... *Lily il strange pe Aidou de bluza si sta cu fata in el apoi incepe sa planga foarte tare *Aidou o strange usor in brate si o mangaie pe cap | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:25 am | |
| (*Kiuketsu se plimba prin halul spitalului ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:28 am | |
| *dupa cateva min *Lily se opreste din plans si adoarme *Aidou o tine in brate si se uita la stele Aidou: (Stella...) | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:37 am | |
| (*Doctorul iese din salonul in care era Rega ) Kiuketsu : deci ce are ? Doctorul : e prea devreme sa iti spun , nu sunt sigur Kiuketsu : ( Ce ma enerveaza scuza asta ... ) *Ochi lui Kiuketsu se fac rosi Kiuketsu : Ce are , e grav ? Doctorul : are venin in tot corpul e foarte grav , nu exista inca ceva care sa o vindece numai daca i-ar curata cineva sangele , daca mai sta asa ...mai traieste sa zicem o zi mai mult nu ... *Ochi lui Kiuketsu se fac la loc Kiuketsu : multumesc *Kiuketsu intra in salon si isi lasa capul in jos Kiukestu : nu e frumos sa asculti pe la usi Rega : da , dar tu mai fi mintit in legatura cu ce am ...asa sunt sigura ca in 24 de ore o sa mor sa u poate mai repede Kiuketsu : sunt sigur ca a exagirat Rega : ce conteaza ....oricum mor , nu am cum sa imi curat sangele Kiuketsu : da ...( numai daca ti l-ar curata un vampir , dar asta ar insemna sa te si transforme intr-un vampir ...sunt nebun , nu o sa ii zic asa ceva ei ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Joi Iun 02, 2011 3:42 am | |
| *Lily doarme in bratele lui Aidou si plange incet *Aidou o mangaie pe cap si se uita la stele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Discutii~ | |
| |
|
| |
| ~Discutii~ | |
|