(*Petrecerea incepe ) (*Goduro bate la usa apoi intra ) (*Goduro(Yamamoto ) e imbracat intr-un costum gri cu o camasa alba si o cravata roz) Goduro : santeti gata , stapana ? Selena : Da (*Selena se uita la Goduro si ramane nemiscata ) Goduro : s-a intamplat ceva ? (*Selena se duce la Goduro si se aproprie de urechea lui ) Selena : Daca ma enervezi in seara asta iti promit ca le zic tuturor ca esti pur sange , o sa navaleasca fetele pe tine Goduro : Am inteles ! Selena : hai sa mergem Goduro : Bine (*cei doi ies din camera si dispar si apar in fata locului unde se tinea petrecerea ) (*Goduro ii deschide usa lui Selena ) Selena : (( chiar nu vrea ca lumea sa afle)) (*Selena intra si arata asa : )
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900Reputatie : 27Varsta : 28Localizare : Go To Sleep
Keito : Domnisoara Selena (*Selena isi intinde mana iar Keito ii saruta mana lui Selena ) Selena : Buna seara Keito-san Keito : nu credeam ca o sa va vad la asemenea evenimente , nu v-am mai vazut de 142 de ani , cum de ai hotarat sa vi ? Selena : Am vrut sa vin in fiecare an dar mi-a fost frica ca daca o sa imi arat fata Hatsu ma v-a omora asa ca am stat ascunsa Keito : am auzit ca nenoricitul acela de Hatsu a fost omorat , dar sunt sigur ca tu esti foarte puternica Selena : dupa ce au murit toti cei din clanul meu nu m-am mai antrenat Keito : el cine e ? Selena : este garda mea de corp Godoro Keito : cu o asemenea garda de corp nu trebuie sa iti mai faci griji Selena : cred ca ai dreptate Keito : oricum , ca in fiecare an am chemat organizatia care protejeaza vampiri cu pur sange pentru a fi oameni de paza Selena : am auzit ca cineva din acea organizatie l-a omorat pe Hatsu Keito : Da , nenorocitul acela merita sa moara eram toti in pericol din cauza lui Selena : Da cum de o asa organizatia a vrut sa apara aici ? Keito : In fiecare an a venit , de fiecare data cu doua conditi : Sa nu ranim pe nimeni din organizatie daca acea persoana nu ne-a facut nimic si sa nu ne atingem de persoana care conduce organizatia ...dar acea persoana nu si-a facut aparitia niciodata ,sincer as vrea sa o cunosc Selena : si eu Gaduro (Yamamoto ) : ((((ce are de gand Selena ? la o asemenea petrecere daca spui ca esti slab ti s-a dus tot de rapa ...ea e foarte puternica ...ce vrea sa faca ? ))))
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Dum Iul 17, 2011 5:17 am
*Cei 2 ajung aici: Hime: Ce frumos... Niro: Stiu... *Hime se uita spre Niro apoi la cascada Hime: (Ce e sentimentul asta?) *Hime se uita iar spre Niro Hime: (Doar nu ma indragostesc de el? O doamne...) *Niro se uita la Hime Niro: Totul e in regula? *Hime tresare si se uita in alta directie Hime: Da! Totul e bine! Nicio problema...Totul e ok... Niro: Sigur? Hime: Daaaaaaa...Nu ai de ce sa iti faci griji... Niro: Daca spui tu... *Hime se aseaza pe iarba si sta cu picioarele in apa *Niro se plimba de colo-n colo pe mal si se gandeste
Keito : Daca aveai un verisor nu mai aveai nevoie de garzi Selena : da stiu dar nu e nici o problema ,oricum verisori mei ar fi murit o data cu parinti mei Keito : poate ar fi supravietuit si ei la fel ca tine Selena : acela a fost un noroc ...nu alceva Keito : am auzit ca tu ai castigat concursul Selena : Da Keito : acum ca ti-ai facut din nou aparitia , sunt sigur ca vrei sa iti refaci viata , poate sa te casatoresti Selena : nu m-am gandit asa de de parte Keito : Am un fiu ,as fi fericit sa fie el sotul tau Selena : hmmm...o propunere de a intra in cea mai puternica familie de vampiri ,suna interesant o sa ma gandesc Goduro : (((Asta e Selena ? ))) Keito : bine...eu trebuie sa plec ,am de vorbit si cu ceilalti invitati Selena : Ok (*Keito trece pe langa Selena si o atinge foarte putin )
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Dum Iul 17, 2011 5:45 am
*Niro se opreste si isi scoate pistolul *Hime se ridica si se face vampir, iar in mana ii apare sabia *in fata lor apare: Takuya: Ce avem noi aici...2 porumbei... Hime: 2...CE?! Niro: (Idiotul asta cine mai e? Macar nu e Cron...) Takuya: Sper ca nu deranjez... Hime: Pai- Niro: Sa sti ca da...Asa ca dispari! *Hime se uita spre Niro Hime: (O doamne...Sa nu faci ceva nesabuit...) Takuya: Hmmmm...Nu-mi amintesc sa te mai fi vazut vreodata...Cine esti? Niro: Sunt Niro Shian...Dar tu? Takuya: Eu sunt Takuya Namimoru...Incantat sa te cunosc, Niro...Si acum ca am facut cunostiinta, e timpul sa muriti! *Niro si Hime sunt inconjurati de mai multi vampiri Hime: Pot sa intreb de ce vrei sa ne omori? Takuya: Stapanul nostru e mort...Si asta numai din vina voastra! Hime: Stapan? Niro: La ce stapan te referi? Takuya: La Sasha-sama... Hime: (((Astia cred ca e mort? Bine...Intr-un fel e...))) Niro: Ma rog...Si daca e mort, ce? Takuya: Cum adica? Niro: CUI II PASA DACA E MORT? Takuya: NOUA! DACA NU ERA EL, AM FI FOST MORTI CU TOTI! Niro: Din ce clan esti? Takuya: Clanul "Shin'yaku"... Niro: Aha...Frumos nume... Hime: ((Ce tot face?)) Niro: Si daca ne omori, crezi ca stapanul vostru se va intoarce? Takuya: Pai...nu... Niro: Vreau sa iti zic un singur lucru...Adevaratul dusman al acestui clan e Cron Jetto! Takuya: Cron Jetto? Dar nu a fost trimis in alta dimensiune de Josh-sama? Niro: A fost...Dar acum s-a intors...
(*Gaduro se gandeste ) Selena : oare sunt toti ? Gaduro : ai spus ceva , stapana ? Selena : Oare sunt toti cei cu pur sange aici ? Gaduro : nu cred , cred ca uni nu au putu veni Selena : pacat , era frumos sa fie toti ....Keito -san ar fi vrut sa faca un fel de reuniune dar uni nu inteleg Gaduro : Da ... Selena : Ce ai Gaduro ? Nu te simti bine ? Gaduro : e prima data cand vin la un asemenea eveniment ...ma simt sufocat Selena : du-te ea putin afara si ea putin aer daca vrei Gaduro : O sa ma duc *Gaduro dispare (*Selena se aproprie de un geam si se uita la luna )
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Dum Iul 17, 2011 6:00 am
*vampiri dispar Takuya: Imi cer scuze ca v-am invinovatit pe voi... Niro: Nu-i nimic... Takuya: Si multumesc ca mi-ai zis ca nenorocitul ala s-a intors... Niro: Pt nimic...Ai grija de clan, bine? *Takuya ramane cateva clipe nemiscat si se uita in ochii lui Niro apoi da din cap si dispare Hime: Fiuuuu...Am scapat... *Hime se uita spre Niro si ii pune mana pe spate iar el tresare si se uita spre ea Hime: Te simti bine? Niro: Da...Crezi ca vor fi bine? Hime: Sigur vor fi...Sunt puternici si uniti... Niro: Da...
(*Selena se uita la luna si se gandeste ) (*In spatele lui Selena ,Hana e imbracata intr-o rochie alba pana la ghenunchi ) Hana : Selena ? (*Selena tresare speriata ) Selena : Da ? Hana : ce rochie frumoasa .... Selena : multumesc Hana : vrei sa ne canti ceva ? toti vor sa iti auda vocea Selena : ok...dar ce melorie Hana : cea care iti place tie cel mai mult Selena : vrei sa sparg geamurile ? Hana : CE ? Selena : Nu vrei sa auzi acea melodie ... Hana : haide ... Selena : ok dar nu o sa cant melodia mea preferata Hana : bine (*Selena se duce pe o scena ) Selena : buna seara tuturor ....Hana m-a rugat sa cant o melodie pt voi dar inainte de asta vreau sa va multumesc ca ati venit la aceasta reuniune de vampiri cu pur sange ...ma bucur sa vad atati vampiri aici (*O multime de vampir aplauda ) (*Selena canta melodia asta : perfect)
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Dum Iul 17, 2011 6:16 am
*Niro sta in vf copacului si se uita la Luna *Hime sta pe iarba si se gandeste
(*Selena si Gaduro se plimba prin padure ) Gaduro : nu ar fi mai usor sa disparem si sa aparem acolo Selena : nu ... vreau sa ma plimb , ai ceva in potriva ? Gaduro : nu , nu Selena : daca nu iti convine poti sa o iei inainte , nu am cum sa tin pasul cu tine . Esti prea rapid Gaduro : nu o sa o iau in fata , trebuie sa imi apar stapana Selena : bine ca ti-ai dat seama
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Lun Iul 18, 2011 2:40 am
Hime: Sas-...Niro! *Niro se uita spre Hime si apare langa ea Niro: S-a intamplat ceva? Hime: Pai...Vroiam sa te intreb daca...daca... Niro: Daca ce? Hime: Pai...Ne plimbam? Niro: O-k... *Cei 2 se plimba
(*Selena se plimba cu Gaduro ) (*Selena se opreste brusc si se uita in spate ) Gaduro : s-a intamplat ceva ? Selena : nu ...era doar o pasare Gaduro : ok (*Selena se intorce si e injunghiata in inima cu doua sabi cu otrava pe lama ) (*Gaduro are la maini niste catuse care il paralizeaza ) (*Gaduro cade ) Selena : Fir-ar ... Gaduro : ce naibi sunt astea ?
??? : sunt catuse care iti paralizeaza muschi vammpirilor Gaduro :Fir-ar Selena : cine esti ? Zen (???) : Numele meu e Zen si trebuie sa te omor Gaduro : cine te-a trimis ? Zen : nu conteaza ... (*Selena cade si respira foarte incet ) Gaduro : STAPANA ! Zen : chiar a fost usor credeam ca e mult mai puternica
Diancie Administrator
Gaduro : CINE TE-A TRIMIS NENOROCITULE ! (*La cativa metri de Selena ) Keito : o garda ar trebui sa vorbeasca mai frumos Gaduro : Deci tu l-ai trimis Keito : Da , Ce prostie fata asta e chiar slaba ...credeam ca glumeste ,si-a facut clanul de rusine , nu merita sa fie pur sange Gaduro : TACI ! (*Keito se aprorpie de Selena si ii da un picior in burta iar aceasta respira foarte incet) Keito : HAI ! NU-MI SPUNE CA UN PUR SANGE POATE MURI ASA REPEDE ! RIDICA-TE ....aaa...nu ai cum sa te ridici , esti moarta in sfarsit idioat-o Gaduro : Ce ai cu ea ? Keito : Eu ? ce sa am ...mai nimic vreau sa repar greseala facuta de idiotul de fiimio Gaduro : Hatsu era fiul tau ? Keito : da ...dar nu a vrut sa o omoare pe fata asta " nu o pot omora pe fata cu parul roz" zicea el mereu
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Lun Iul 18, 2011 3:04 am
Hime: Niro...Tie iti place de cineva? Niro: Sa ... ce?!...Pai... *Niro se uita in fata si isi scoate pistolul Hime: CE FACI?! Niro: Shhhhh... *Niro trage cu pistolul si glontul se duce la sute de m si il nimereste pe Keito direct in cap
(*Zen apare in fata lui Keito cu un scut care blocheza glonutl) Keito : bine lucrat ocupa-te de garda ei Zen : dar cel care te-a atacat ? Keito : Ocupa-te de garda ,e mai important sa nu stie multa lume ca ea moare (*Zen se duce la Gaduro si il prinde de gat si il da cu capul de pamant ) (*Keito o ea pe Selena de gat ) Keito : sa vedem cum e sangele tau (*Keito se uita la Selena iar aceasta are un zambet pe buze ) Keito : ai murit cu zambetul pe buze ....super
Diancie Administrator
Subiect: Re: Discuti~ Lun Iul 18, 2011 3:16 am
*la cativa m de cei 4 intr-un copac: Hime: Time 0! *Zen si Keito sunt opriti in timp Hime: Nu pot sa cred ca ajut alti vampiri... Niro: Am zis eu s-o faci? Hime: ...Ia mai taci! Niro: TamaNai! *Niro indreapta pistolul spre Keito si trage, iar glontul il loveste in inima (daca il nimereste moare instant)
(*Keito nu pateste nimic ) (*Keito se fereste de glont ) Keito : vrei sa ma prinzi in timp ? (*Keito incepe sa rada ) Keito : voi copiilor ati putea sa plecati acum de aici si sa ma lasati sa imi iau masa in liniste iar eu ma prefac ca nu v-am vazut ca ma-ti atacat