| ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58423 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:02 am | |
| Va rog sa faceti un scurt rezumat despre ce au facut caracterele voastre in astia 3 ani...
Any : -Any si Yamato au pertrecut mult timp inpreuna, dar acum 2 ani Yamato a disparut din regat si de pe fata pamantului , multi spun ca Yamato e mort .Any a incetat sa mai vorbeasca cu cineva despre Yamato , lasand impresia multora ca la uitat , de cand Yamato a disparut Any a devenit foarte rea si foarte fitoasa,cei care o cunosteau spun ca aceasta Any de acum si cu Any de acum 3 ani sunt total opuse .A refuzat sa mai faca pe vreo persoana "Garda Regala"-
Yamato : -A petrecut mult timp cu Any . Acum doi ani , In urma unei lupte lungi cu o persoana necunoscuta corpul lui Yamato sa transformat in praf , dar , pentru mai bine de 10 minute aura lui Yamato a putut fi simtita dupa care sa evaporat .-
Lisa: -A venit in regate doar acum doi ani , luand repede si foarte usor toate examenele pana la gradul "Locotenent " . De mai multe ori a trimis scrisori lui Any prin care ii cerea sa fie evaluata ca garda regala ,dar de fiecare daca scrisorile i-au fost respinse.-
(*Any sta in biroul ei )
(*Lisa se antreneaza) | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:09 am | |
| Kei: A petrecut mai tot timpul cu Hikari iar acestia au devenit si mai apropiati decat erau inainte. In urma cu un an i-a zis lui Hikari ca are putina treaba si a plecat, dar nu s-a mai intors.
Hikari: A petrecut foarte mult timp cu Kei. Dupa ce acesta a plecat si nu s-a mai intors, Hikari a devenit foarte inchisa in ea. In fiecare zi se duce la locul lor secret, sperand ca-l va gasi acolo.
Saito: A venit in regat acum un an inainte ca Kei sa dispara. In doar cateva zile a ajuns la rangul de "Garda Regala".
*Hikari sta sub un copac si se uita la cer
*Saito se antreneaza | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:18 am | |
| (*Any sta in biroul ei si se uita la tavan , brusc cineva bate la usa ) (*O garda intra in biroul lui Any ) Garda : - Any : am spus cumva " intra ? ...nu-mi amintesc ... Garda : ma scuzati Any : nu ...zi repede ce e apoi pleaca Garda : mi-ati spus sa va spus cand e ora dumneavoastra de plimbare Any : Da , da Garda : .... Any : ce mai astepti ? trebuie sa iti mai spun o data sa pleci Garda : ma scuzati Any : nu mai spune "ma scuzati " pentru ca nu scuz pe nimeni ! (*Garda pleaca ) (*Any dispare si apare in centrul orasului si se plimba )
(*Lisa se plimba) | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:21 am | |
| *Hikari sta sub un copac si se uita la cer
*Saito se opreste si se uita la cer Saito: (offffffff...Ce plictiseala...Nu am cu cine sa ma lupt...) *Saito se urca intr-un cires si se uita la cer | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:26 am | |
| (*Any se plimba prin centrul orasului )
(*In fata lui Lisa apare o garda fata ) Lisa : Hei , ce faci ? Garda : mai nimic ...tu ? Lisa : ma antrenez Garda : nu te mai chinui am auzit ca printesa e foarte prost dispusa azi Lisa : nu-mi pasa ! o sa o fac sa ma faca garda rega chiar dear fi sa mor ! Garda : ...mda ...poate daca ii mai trimiti o scirsoare Lisa: i-am trimis deja 20 ....m-am saturat sa aud niste scuze prostesti Garda : ...oricum , trebuie sa am grija ca "Sunt stapana lumi " sa nu raceasca Lisa : ok ..ai grija , e periculoasa , nu gluma Garda : crede-ma ...stiu (*Garda dispare) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 4:30 am | |
| *Saito sta in cires iar dupa ceva timp adoarme
| |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 5:17 am | |
| *Any se plimba prin centrul orasului | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 7:30 pm | |
| *Saito doarme in cires *langa el apare: ???: Saito-SENPAI! *Saito se sperie si pica din copac *Saito se uita nervos spre ??? Saito: Ce s-a intamplat Mira? Mira: Vroiam sa vad ce faci...Si sa te intreb daca ma antrenezi acum... te rooooooooooooooooog... Saito: Nu am chef acum... Mira: Dar- Saito: Am zis- *Mira are ochii plini de lacrimi Mira: Dar te rog...Q~Q Saito: Aaaaaaaaa...0_0" Mira: Plaaaaaaaaang... Saito: Nu! Nu plange! offfffff...Bine...Te antrenez...:-< Mira: Pe cuvantul tau? Q,Q Saito: daaa... Mira: Stiam eu ca o sa reusesc asa! Saito: -_________-" *Saito o antreneaza pe Mira | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 8:44 pm | |
| *Any merge in gradina din spatele castelului si se plimba *in fata lui Any apare o garda care face o plecaciune Any :ce e ? Garda : ma intrebam daca nu va e frig Any : nu cred ca am chemat pe nimeni sa imi aduca vreo haina . . .deci Garda : imi ce scuze . . .aaa . . .regele vrea sa va vada Any : o sa merg mai tarziu pe la el *garda dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:32 pm | |
| *Saito o antreneaza pe Mira | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:40 pm | |
| (*Any se plimba )
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:42 pm | |
| *Saito o antreneaza pe Mira
*Hikari se antreneaza | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:47 pm | |
| (*Any dispare si apare in fata biroului Regelui) (*Any bate la usa apoi intra ) Any : mai chemat ? Regele (S.) : da ...am citit aia ... Any : si Regele(S.) : apoi i-am dat foc Any : de ce? Regele (S.) : mi se pare o prostie , Any , revinoti tu nu esti asa ...nu ti se potriveste de loc rolul asta de fata cu fite in cap Any : nu joc nici un rol Regele (S.) : chiar ? mie mi se pare ca joci ... Any : ti se pare doar ...oricum daca doar atat ai abut sa imi spui eu trebuie sa plec (*Any dispare si apare in camera ei si se aseaza pe pat)
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:49 pm | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 9:54 pm | |
| (*Any sta pe pat si se uita la pereti ) Any : ( " Vreau sa ajung garda Regala ca sa te protejez pe tine " ...doamne , de ce ma mai gandesc la el e mort ANY , REVINOTI E MORT !) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 10:26 pm | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 10:56 pm | |
| (*Dupa cateva minute Any se ridica de pe pat si merge in biroul ei ) (*Any se aseaza pe scaun si incepe sa citeasca hartile care erau pe birou , pe langa birou si pe canapea ) (*In biroul lui Any intra : ) ??? : Hei ! (*Any se uita la ??? ) Any : scoatetil pe asta de aici (*Any continua sa citeasca haritle ) (*Doua garzi apar in fata lui ??? si vor sa il ea de acolo dar ??? le atinge si cele doua dispar ) ??? : Any , ce te-a apucat ? Any : unei persoane din familia regala trebuie sa te adresezi cu "dumneavostra " ..in nici un caz nu ar trebui sa - ??? : povesti , povesti , nu-mi pasa (*??? da hartile de pe canapea si se aseaza pe ea ) ??? : deci ce mai faci ? Any : daca nu iesi in minutul asta de aici , te scot eu ! ??? : wow ...nu ti se potriveste rolul asta de fata rea Any-chan (*Cand Any aude " -chan" se uita la ??? iar acesta este trece prin zeci de pereti) (*??? apare din nou pe canapea ) ??? : asta a durut ...apropo tatal tau e prin zona ? Any : "Ta-ta " ...tu chiar vrei sa mori ? ??? : da ce-am zis ? | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Mier Noi 02, 2011 11:27 pm | |
| Saito: Gata cu antrenamentul... Mira: Bine...Multumesc Saito-senpai! Saito: ...Cu placere... Mira: Bye-bye! *Mira dispare Saito: (Nu pot sa cred ca zic asta, dar...Liniste si pace...) *Saito se urca in cires si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 12:39 am | |
| (*Regele (S.) apare in fata lui Any ) Regele(S.) : ai semnat alea ? Any : o parte din ele (*Any ia foile si se ridica de pe scaun si vrea sa i le dea Regelui dar acesta se intoarce la ??? si se uita la el ) Any : nu il baga in seama o sa il scot imediat de aici Regele (S.) : Yamato -kun ...teai intors (*Cand aude Any "Yamato scapa toate hartile si se uita la ???) ??? (Yamato) : da ...mai inainte am ajuns , nu v-am mai vazut de mult , oricum (*Any isi da o palma peste fata ) Any : cine e asta tata ? de ce lai pus sa joace rolul lui Yamato Yamato : ce rol ? despre ce vorbesti ? Any : Yamato e mort ! sa va intre bine in cap ! (*Any dispare ) Yamato : pot sa ma duc sa ii explic ? Regele (S. ) : chiar te rog (*Yamato dispare ) (*Any apare in centrul regatelor iar dupa cateva secunde apare si Yamato ) Yamato : cum poti sa zici ca sunt mort ? Any :daca mai vorbesti ca Yamato te omor ! Yamato : dar , Any eu sunt Yamato ! Any : asta e imposibil el e mort ! Yamato : nu sunt mort , sunt in fata ta Any : bine atunci dovedeste Yamato : o-k ...sunt cel dupa care trageai cu sageti , cel care te ajuta cand nu reuseai sa termini actele la timp , cel care iti dadea sfaturi ...si nu in ultimul rand cel care tia dat un ordin (*Any ramane nemiscata ) Any : chiar esti tu ? Yamato : da ...am fost plecat intr-o misiune ..chiar asa de mult m-am schimbat ? Any : da ...stai putin "Misiune " ...ce misiune ? Yamato :in urma cu 2 ani au existat cateva persoane care vroiau sa te omore , iar eu am mers dupa ei si a durat cam un an jumate sa ii omor pe tot ...a si apoi am inceput sa ma antrenez dar tatal tau mi-a trimis o scrisoare prin care spunea ca vroia sa ma intorc ...si acum stiu si de ce Any : iar mie nu mi-ai putu spune de misiune ? Yamato : nu am promis tatalui tau ca o sa tin secret Any : ... | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 1:46 am | |
| *Hikari se plimba pe aici: si se gandeste Hikari: (Kei... ) *Hikari se opreste si se uita la cer Hikari: (Unde esti?) | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 1:51 am | |
| Any : hai sa vorbim in alt loc (*Any si Yamato dispar ) (*Any apare in mijlocul paduri la fel si Yamato) Any : asa ...NU PUTEAI SA IMI SCRI ? SA IMI SPUI CA ESTI BINE ? Yamato : nu am avut cand ...ma antrenam in timplul liber Any : aa...da , antrenament ...dar ce e mai important ? antrenamentul ala nenorocit sau eu ? Yamato : O.o ...ce te apucat ? pentru tine ma antrenam pe tine vreau sa te protejez (*Any isi lasa privirea in pamant ) Any : da ? ..atunci de ce mai lasat singura ? Yamato : nu credeam ca ai sa imi simti lipsa asa mult (*Any ii da o palma lui Yamato iar acesta ramane nemiscat ) Any : nesimtitule ... | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 2:14 am | |
| *Hikari sta cu picioarele in apa si canta | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 2:37 am | |
| (*Yamato isi lasa privirea in pamant ) Yamato : chiar ti-am lipsit mult ,nu ? Any : sigur ca mi-ai lipsit (*Yamato o ia pe Any in brate iar aceasta ramane nemiscata ) Yamato : si tu mi-ai lipsit mie | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 2:50 am | |
| *Hikari sta cu picioarele in apa si canta | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- Joi Noi 03, 2011 2:52 am | |
| (*Yamato si Any se plimba si vorbesc) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- | |
| |
|
| |
| ~Discuti~ Simulator Seikai -Dupa 3 ani- | |
|