| *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57904 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 10:54 pm | |
| *Gin se plimba si se gandeste *iepurele sta pe capul lui | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58428 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| (*Selena se leagana pe scaun) (*Ryo doarme si respira foarte greu ) | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57904 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| *Gin se plimba si se gandeste *iepurele sta pe capul lui | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 10:56 pm | |
| (*Selena se leagana pe scaun) (*Ryo doarme si respira foarte greu ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:07 pm | |
| Iepurele: Gin... Gin: Nu... Iepurele: Dar nici nu am zis ceva... Gin: Stiu foarte bine ce vrei sa zici...Si raspunsul e NU! Iepurele: =_=...Haide~...Macar putin...TE IMPLOR! Gin: ... Iepurele: Putiiiin... Gin: Nu! Iepurele: ...Serios...Daca o sa trebuiasca sa te lupti ca sa te aperi sau sa salvezi pe cineva, o s-o faci? *Gin se opreste cu privirea in pamant si isi strange pumnul Gin: Sincer...Nu imi pasa ce se intampla cu mine...Daca e sa mor, mor...Si nu am pe cine sa apar ca nu imi pasa de nimeni si nimanui nu ii pasa de mine...Deci nu am treaba cu chestia asta... Iepurele: De ce nu iti poti scoate incidentul ala din cap? Au trecut atatia ani! *Gin se tine cu mana de inima Gin: Atunci cand e vina ta, nu ai cum sa uiti... Iepurele: Dar n-a fost vina ta! Gin: Amandoi stim ca a fost NUMAI vina mea... Iepurele: offffff... *Gin merge mai departe *iepurele sta pe capul lui si ofteaza in continuu | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:10 pm | |
| Selena : (cat mai poti sa dormi ? ) (*Selena se leagana pe scaun) (*Ryo doarme si respira foarte greu ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:12 pm | |
| *Gin se plimba si se gandeste *iepurele sta pe spate pe capul lui Gin si ofteaza in continuu | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:25 pm | |
| (*Ryo se trezeste si se uita la Selena iar aceasta se uita pe pereti ) Ryo : cine esti ? (*Selena isi inchide ochi ) Selena : WHAT ? Ryo : cine naibi esti ? Selena : ce drecu ? cat de tare e sigiliul ala ? Ryo : Ha? Selena : .... Ryo : hai dispari , daca te vede cineva aici cine sti ce tampeni inventeaza Selena : obliga-ma Ryo : vrei sa zbori de aici ? e etajul 3 ... Selena : hai sa vedem cade pe care arunca ... (*Ryo e in fata lui Selena si o ia de gat ) Ryo : EU PE TINE ! (*Selena e pe canapea iar Ryo are o papusa de paie in mana ) Selena : ce tot faci cu papusa aia ? Ryo : MA ENERVEZI ! Selena : ... Ryo : imi pare rau , nu am habar cine esti , am incercat sa fiu baiat cu bune maniere- Selena : cand au avut timp parinti sa te educe ? cand iti spuneau ca esti doar o arma - (*Selena se ridica si se duce la geam si are ochi inchisi) Selena : cand iti spunea ca te-ai nascut doar ca sa protejezi regele ,ca tu nu ai voie sa ai sentimente ? Ai uitat deja ca era sa fi omorat cand au aflat ca tu ieseai sa te intalnesti cu Yumi in loc sa te antrenezi (*Ryo tremura ) Ryo : cum de - ...sti atatea despre mine ? Selena : ce crezi ca eu sunt tampiti aia de care nu le pasa de tine ? aia care spun ca esti puternic dar nu au habar ce parinti ai avut ? aia care nu au habar de cate ori ai intrat in spital pentru ca te-au batut parinti ? (*Ryo tremura ) Selena : nu-ti face griji , stiu ca tu niciodata nu ti-a placut sa isi faca griji pentru tine .... Ryo : de un-de sti ...ata-tea? Selena : mai stiu multe , cum ar fi cicatricele de pe spatele tau , si de pe umeri ...stiu de la ce sunt ... | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:29 pm | |
| *Gin se plimba si se gandeste *iepurele sta pe spate pe capul lui Gin si ofteaza in continuu | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:33 pm | |
| (*Ochi lui Ryo se fac verzi ) Ryo : ACUM , CHIAR TREBUIE SA TE OMOR ! sti prea multe despre mine ! Selena : crezi ca ma poti omora ? Ryo :DA! Selena : bine , ti-am zis , daca ma bati imi deschid ochi Ryo :nu am nevoie sa stiu cine esti ! *Ryo o ia Selena de gat si dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:44 pm | |
| *Iepurele isi ridica urechile apoi sare din capul lui Gin si maraie *Gin se opreste si se uita spre el Gin: Ce s-a intamplat? Iepurele: Sunt aproape... Gin: Cine? Iepurele: Roxas si Misa... *Gin ramane statuie si tremura Iepurele: Daca tot nu ai de gand sa te lupti, ar trebui macar sa fugi si sa te ascunzi... Gin: ("-Te lasam in viata... -Dar iti promitem ca o sa venim dupa tine si o sa te ucidem cum am facut cu cei 3... -Sa nu incerci sa fugi sau sa te ascunzi...Te vom gasi si in gaura de sarpe!") Iepurele: Gin! Gin: Nu are rost...Se pare ca a sosit momentul sa mor...Oricum, nu o sa-mi simta nimeni lipsa...si macar... *Gin se uita spre cer Gin: (O sa va revad in curand...) *Iepurele sare pe Gin si il prinde de fata cu labele Iepurele: Sa nu te prind ca te lasi ucis de idioti aia! Ca nu te las sa te odihnesti pe lumea cealalta! Gin: Oricum nu stiu sa ma lupt... Iepurele: TERMINA CU PROSTIILE! Ai fost unul dintre cele mai puternice persoane din regat...- Gin: Si totusi...n-am putut sa-i salvez atunci...Ei au murit iar eu am ramas in viata...Daca nu era juramantul ala, ma omoram pe loc atunci... Iepurele: Am zis ca juramantul ala e o prostie...Dar ma bucur ca l-ati facut... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:52 pm | |
| (*Ryo apare cu Selena in padure ) (*In jurul lui Ryo apare o energie gri ) (*Ryo o ataca pe Selena foarte foarte repede iar aceasta e cu ochi inchisi si deabea se fereste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Mier Feb 22, 2012 11:56 pm | |
| *Gin se aseaza sub un copac si se uita la cer Iepurele: CE FACI?! Gin: Astept moartea...Nu se vede? Iepurele: Tu chiar vrei sa mori? Gin: 'Neata! Cine te-a luminat? Iepurele: ... Gin: Oricum nu am niciun motiv sa traiesc... Iepurele: nu pot sa cred ca zic asta...dar ma dau batut! Nu mai stiu ce sa fac ca sa il aduc pe adevaratul Gin inapoi... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:00 am | |
| (*Selena e la cativa m de Ryo ) Selena : imi pare rau , sper sa ma ierti ! (*In jurul maini drepte a lui Selena apar multe cristale vrezi-galbui ) (*Cristalele dispar iar in mana dreapta a lui Selena apare o sulita , in jurul sulitei era o energie verde ) (*Selena e in fata lui Ryo si il injunghie cu sulita in inima ) (*Ryo incepe sa sangereze) (*Ryo cade iar sulita dispare) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:01 am | |
| *Gin sta sub copac si se uita la cer *Iepurele se plimba de colo-n colo prin fata lui Gin | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:04 am | |
| (*Selena apare in fata lui Ryo si ii pune mana pe cap ) Ryo :c-e t-o-t ....fa-ci ? (*Ryo adoarme) (*in jurul lui Ryo apar cristale care il vindeca ) Selena : (de data asta , nu ratez!) (*in jurul lui Ryo apar cistale pe care erau inscriptionate sigili ) (*cristalele se invart in jurul lui Ryo ) (*Selena se uita la Ryo si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:05 am | |
| *Gin sta sub copac si se uita la cer *Iepurele se plimba de colo-n colo prin fata lui Gin | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:06 am | |
| (*Selena se uita la Ryo si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:09 am | |
| *Gin se ridica si se uita spre iepure Gin: Haide... Iepurele: Unde? Gin: Sa ii intampinam pe cei 2 in stilul nostru... Iepurele: O_O Vrei sa zici ca- Gin: Asta o sa fie ultima oara cand ma mai lupt...Clar? Iepurele: ...Bine... *Iepurele sare pe capul lui Gin *Gin fuge spre iesirea din regat | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:11 am | |
| (*Selena se uita la Ryo si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:12 am | |
| *Gin fuge spre iesirea din regat | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:13 am | |
| (*Ryo isi revina iar cristalele dispar ) (*Ryo se uita la Selena ca la o fantoma) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:16 am | |
| *Gin fuge spre iesirea din regat | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:19 am | |
| Selena : ti-ai revenit ? Ryo : d-a (*Ryo o ia in brate pe Selena si plange ) Selena :nu mai plange , baieti nu plang ! Ryo : cine zice ? Selena : EU .inca sti doar sa iei in brate ca sa areti cat de mult ti la o persoana ? Ryo : ...d-a (*Ryo o tine pe Selena in brate si plange) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Joi Feb 23, 2012 12:24 am | |
| *Gin iese din regat si se opreste Gin: Deci ati ajuns... *in fata lui Gin: Roxas: Ti-a fost dor de noi? Gin: Sincer? Nu... Misa: Sper ca esti gata sa mori... Gin: Pai...Eu sunt gata sa mor inca de atunci...Dar mi-e prea lene... Misa: Pacat...Oricum o sa mori... Iepurele: grrrrrrrrr... Gin: Haide... *Iepurele se transforma intr-o sabie *Gin ia sabia si se uita la ea apoi la cei 2 Gin: Nu pot sa cred ca iar trebuie sa ma lupt...Macar acum nu mai am nimic valoros de pierdut... Roxas: Ai dreptate... *Gin se lupta cu Roxas si Misa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
| |
|
| |
| *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
|