| Discutii | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58423 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:11 am | |
| *Alisa se plimba si se gandeste | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:13 am | |
| | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:18 am | |
| *In stanga lui Alisa Mia : Alisa .... Alisa : Mia , ce e ? Mia : la ce te tot gandesti? Alisa : au trecut doi ani de cand Haru-kun a plecat .... Mia :chiar ? eu cred ca au tecut doua zile ...chiar trebuie sa vina inapoi ? Alisa : Mia ! Mia : bine tac... Alisa : vreau sa stiu daca e bine ... Mia : off...o sa vezi ca o sa apara Alisa : da sper ... | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57899 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:29 am | |
| Lucy: Tsuna-kun! Tsuna: Lucy-chan?! PAZEA! *Tsuna pune mainile in fata si presiunea de la flacari il fac sa mearga in spate si se izbeste de copac Lucy: (Cred ca asta a durut...) Tsuna-kun! Esti bine? *Tsuna se tine cu mana de cap si se face la loc *Tsuna vine in fata lui Lucy Tsuna: Da...Sunt bine...Oricum m-am obisnuit...^^" *Lucy se uita la Tsuna apoi in pamant Tsuna: Aaaaaaaa...Lucy-chan...S-a intamplat ceva? Lucy: Nu...Nu s-a intamplat nimik... *Lucy se uita la Tsuna si zambeste Lucy: Am vrut doar sa vad ce faci^^...Mai bine te las... *Lucy pleaca Tsuna: (Ce o fi patit?)Hyper Mode! *Tsuna continua sa se antreneze *Lucy se plimba cu fata in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:32 am | |
| Mia : hai sa mergem sa vedem ce face Lucy Alisa : Lucy-chan ? Mia : da ... Alisa : ok ... *Mia si Alisa dispar si apar langa Lucy Mia : ce faci *Alisa e pe alta planeta | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:35 am | |
| Lucy: Aaaaaaa...Buna...Ma plimbam^^"...Voi ce faceti? | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:36 am | |
| Alisa : bine (ce ii ea atata sa ajunga ? oare a patit ceva ? ) *Alisa e pe alta planeta Mia : destul de bine | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:39 am | |
| Lucy: Ma bucur sa aud ca sunteti bine^^... *Lucy se uita spre locul in care se antreneaza Tsuna si se intristeaza brusc *Lucy se uita spre cele 2 si zambeste fals Lucy: Ei bine...Ne mai vedem... *Lucy pleaca mai departe cu fata in pamant | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:40 am | |
| *Mia o opreste pe Lucy Mia : dar ce ai patit ? | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:42 am | |
| Lucy: Nu am nimik...De ce intrebi? | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:45 am | |
| Mia : pai mergi cu capul in pamant , ce te framanta ? *Alisa se uita la cele doua si se gandeste | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:46 am | |
| *Lucy isi lasa privirea in pamant Lucy: nu conteaza... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:48 am | |
| Mia : dar - Alisa : las-o Mia-san poate nu vrea sa ne zica si gata ... Mia : ok ...
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:51 am | |
| *Lucy dispare si apare in sat *Lucy se plimba prin sat si se gandeste
*Tsuna se antreneaza | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 1:55 am | |
| *Mia si Alisa dispar *Mia si Alisa apar prin sat Mia : termina ! Alisa : nu iti fac nimic Mia : te gandesti in truna la iubitul tau Alisa : IU-BI - ....CE ? Mia : nu mai nega ... Alisa :nu neg nimic *??? intra in sat *Anbu care stateau de paza se ridica brusc Anbu: ala e - Anbu : se pare ca nu a murit | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:01 am | |
| *Lucy se plimba prin sat cu fata in pamant si se gandeste Lucy: (Josh-kun...De ce nu vrei sa te intorci?)
*Tsuna se intinde pe iarba si respira foarte greu Tsuna: (fir-ar...nu trebuie sa ma opresc akum cand sunt atat de aproape...) *Lucy apare langa Tsuna Lucy: Tsuna-kun...Vrei sa ne plimbam? Tsuna: Ce? Dar tre-bu-ie sa ma an-tre-nez... Lucy: Cred ca-i in regula sa iei o mica pauza^^... Tsuna: Dar...Daca iau pauza s-ar putea sa nu-l mai aduc inapoi... Lucy: Stiu ca vei reusi...Am incredere in tine^^... Tsuna: O_O *Lucy il ia pe Tsuna de mana si il ridica Lucy: Akum...Hai sa ne plimbam... *Lucy si Tsuna se plimba | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:04 am | |
| *??? trece pe langa Lucy si Tsuna si merge tot in inainte dupa care se opreste la cativa merti se uite la cei doi si pleaca mai departe
*Mia si Alisa se plimba si vb | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:13 am | |
| *Lucy si Tsuna se plimba prin padure si vorbesc Solana: Hei hei...Uite pe cine avem aici... Josh: Fosti mei colegi... Tsuna: Josh?! Lucy: (Josh-kun...) *Lucy se uita la Josh cu lacrimi in ochi Solana: Te las sa te distrezi cu ei... Josh: Mersi... *Solana dispare *Josh vrea s-o atace pe Lucy *Tsuna (Hyper Mode) se baga in fata si pareaza atacul Josh: oooo...Hyper Mode...Acum il poti controla? *Josh se da mai in spate Tsuna: Nu pot sa cred ca o ataci... Josh: Nu vroiam sa fac asta...Vroiam s-o ucid! Lucy: (O_O) Tsuna: MAI INTAI VA TREBUI SA TRECI DE MINE! Josh: Placerea mea...Oricum in totdeauna te-am batut... Tsuna: ... *Cei 2 se bat *Lucy priveste lupta cu lacrimi in ochi | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:23 am | |
| *??? ajunge in spatele lui Mia si Alisa ??? : Yo , cum va mai merge ? *Mia se intoarce brusc si ramane statuie *Alisa se intoarce si se uita la ??? Alisa : Mia il cunosti ? ??? : Alisa *Alisa se uita in ochii lui ??? Alisa : H....H....H....- Ha-ru -kun ? Haru (???) : ti-a luat ca mult sa iti dai seama *Alisa are lacrimi in ochi si sare pe Haru dandul jos Haru: m-a sufoci Mia : bine faci Alisa *Alisa il lasa pe Haru *Haru se uita foarte utat la Mia Haru : nu puteai zice si tu un simplu "Bun vezit " ? Mia : Bun venit *Mia se intoarce Mia : sper sa mori *Mia pleaca apoi dispare Alisa : Mia-san... (nici dupa doi ani nu ea trecut ura pe cei din clanu Uchiha) Haru : ....du-te dupa ea ... Alisa : ce ? Haru : voi fi bine ... Alisa : Haru -san Haru : voi fi bine Alisa : ok .... *Alisa dispare si apare in fata lui Mia care era in parc pe o banca Alisa : esti bine ? Mia : nu ... | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:25 am | |
| *Tsuna se bate cu Josh *Lucy se uita cu lacrimi in ochi la lupta | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:34 am | |
| *Haru se plimba prin sat *In fata lui Haru Misa : Haru? Haru : buna .... *Misa il imbratiseaza pe Haru *Mia si Alisa apar la cativa metri de Haru *Cand Misa le vede pe cele doua il saruta pe Haru pe buza *Alisa ramene masca Alisa : H-H-Haru *Haru se intoarce spre Alisa Haru : Alisa ....eu - Alisa : nu lasa-ma in pace ....*Alisa are lacrimi in ochi si dispare Mia : bravo ...nu puteai sa faci o prostie mai mare *Mia dispare Haru : La ce ti-a fost capul ? Misa : dar Haru sa nu imi spui ca iti place de Alisa Haru : nu imi place de ea Misa : poi vezi - Haru : dar nu am zis ca imi place de tine .... Misa :Haru *Misa vrea sa il prinda de mana pe Haru dar acesta isi trage mana Haru : lasa-ma ...*Haru dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:43 am | |
| Josh: Toge shinde! *Mii de tepi il lovesc pe Tsuna din toate partile iar cativa intra in el *Tsuna ramane nemiscat in aer si sangereaza iar o picatura de sange cade pe fata lui Lucy Lucy: Tsu-na-kun? Josh: Gata... *Tsuna se face la loc *Tsuna cade de la cativa m si se izbeste cu putere de pamant Josh: A ramas la fel de fraier si bun de nimik... Lucy: (Ce-am facut? Ce-am facut?) *Lucy se tine cu mana de cap si tremura *Josh isi scoate sabia si se apropie de Tsuna Josh: Si lovitura de gratie...Death Sword! *Josh ii baga sabia in inima lui Tsuna *Josh isi pune piciorul pe Tsuna Lucy: termina... Josh: Si daca nu vreau? *Josh ii mai baga o data sabia in inima lui Tsuna Lucy: AM ZIS SA TERMINI!!! *Lucy tipa si are lacrimi in ochii Lucy: (De ce nu ma pot misca?) Josh: Nici nu ai cum sa ma opresti... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 2:49 am | |
| *Mia si Alisa stau langa un copac si vb *Haru apare langa Alisa Alisa : ce mai vrei ? Haru : Alisa eu- Mia : nu e destul ca te-a vazut acolo cu cea mai nenorocita persoana din sat mai vii aici sa ii spui ca te casatoresti cu aia ? Haru : NU EU AM SARUTAT-O EA MA SARUTAT Mia : dar va-ti sarutat Haru : - Mia : dar va-ti sarutat Haru : STI CE MIA DACA ESTI ASA DE "TARE " DE CE NU DOVEDESTI ASTA , INTR-O LUPTA ! Mia : cu tine gandac terestru ? Haru : Mia : deci cu tine ...ok sa incepem ... o sa te omor *Lupta incepe | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 3:04 am | |
| *Josh vrea sa-i bage sabia in inima lui Lucy dar il loveste pe Tsuna in spate Josh: Ce nai-?! Lucy: Tsuna-kun? Tsuna: ti-am zis ca tre-bu-ie sa tre-ci de mi-ne ca sa o a-tin-gi pe ea... Josh: Vad ca nu vrei sa renunti...Bine... *Josh se da mai in spate Josh: ( Sharingan!) Lucy: Tsuna-kun te- Tsuna: Iar-ta-ma... Lucy: O_O Tsuna: A-proa-pe l-am la-sat sa te a-tin-ga... Lucy: (Tsuna-kun...) *Tsuna zambeste apoi se uita nervos spre Josh si il ataca *Josh ii baga din nou sabia in inima si Tsuna cade pe jos, iar apoi se sprijina in maini si se ridica si continua sa atace Lucy: (Nu mai suport sa-l vad asa pe Tsuna-kun...Mai ales ca-i numai vina mea...) *Josh dispare Tsuna: ne-no-ro-ci-tul... *Tsuna cade pe jos si nu mai respira iar inima nu-i mai bate Lucy: T-...Tsu-...Tsuna-kun!!! *Lucy fuge langa Tsuna si il ia in spate si fuge spre spital (*dupa 1 ora) Lucy: Cum e? Doctorul: Nu vreau sa te mint...S-ar putea sa nu scape... *Lucy ramane statuie cand aude Lucy: In-te-leg...Pot sa ma duc la el? Doctorul: Desigur... *Lucy intra in camera in care e Tsuna *Tsuna e in coma si conectat la aparate *Lucy se uita la el si plange Lucy: (E numai vina mea...Daca nu eram eu nu ai fi fost aici...Imi pare rau Tsuna-kun...) *Lucy se aseaza pe scaunul de langa pat si il tine pe Tsuna de mana Lucy: Te rog sa iti revi... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Mier Apr 27, 2011 6:16 pm | |
| *Haru si Mia se lupta Haru : (e puternica ) Mia : ( e puternic , dar tot il OMOR ) *ALISA se uita la cei doi si are lacrimi in ochii Alisa : Ga-ta ...opri-ti-va Mia : Nu ma opresc pana nu e la doi metri sub pamant , nenorocitul Haru : sa o vad si pe asta Mia : esti doar un nenorocit te-ai sarutat cu Misa de fata cu noi ... Haru : daca nu te-as cunoaste as zice ca esti geloasa Mia : CE ? AI UITAT CUMVA CA MISA E CEA MAI NENOROCITA FATA DE PE AICI ...TE-AI GANDITI MACAR O SECUNDA CA ALISA O URAST DAC AVREI SA TE SARUTI CU EA SI DACA TI PASA DE EA BINE DAR NU TE SARUTA CU EA IN FATA NOASTRA ! Haru : NU IMI PASA DE EA CLAR , NU MI-A PASAT DE APROAPE NICI O FATA DIN SATUL ASTA , SINGURA FATA DE CARE IMI PASA CU ADEVARAT E ALISA CE NU INTELEGI ? *Alisa ramane statuie *Mia vrea sa il atace pe Haru dar Alisa o opreste Alisa : e de ajuns ....nu va mai luptati ...va rog ... Mia : Alisa .... Alisa : il cred pe Haru si in plus cred ca la sarutat doar ca sa ne faca sa ne certam Mia : da cred ca ai dreptate Haru : Nu ai putut interveni inainte sa incepem lupta ? Mia : defapt nu , eu eam spus sa stea in spate ca sa ii dovedesc ca tu esti indragostita de ea Haru : Indra-gos-tit ma vezi pe mine indrag-o....nici nu pot sa pronunt cuvantul ala ... Mia : ...da se vede pe fata voastra ca santeti topiti unul dupa celalalt Haru&Alisa : CE ? MIA IAR INCEPI CU TAMPENILE ASTEA ? Mia : nu sunt tampeni tot satul stie ce simtiti unul pt celalalt Haru : ........eu nu is indragos....-tit de nimeni , clar ? Mia : cum zici u Romeu *Haru dispare Alisa : nu trebuia sa zici asa poate nu ma place nu ca eu l-as placea Mia: cum zici u l-ai visat timp de doi ani si u zici ca nu iti place de el ? Alisa : nu l-am visat doar m-am gandit la el ...oricum voi santeti puternici si eu vreau sa fiu , ma duc sa ma antrenez ... Mia : ok ....ai grija Alisa : D-a... (*Alisa dispare ) *Alisa apare in padure si se natreneaza *Haru apare in sediul clanului si se plimba pe acolo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii | |
| |
|
| |
| Discutii | |
|