| Discutii | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:02 am | |
| *Tsuna sta sprijinit de un copac cu fata in pamant si se gandeste *Lucy sta pe iarba sprijinita de copac cu capul pe picioare si se uita la o floare Hime: Deci...Mai vrei sa-i gasesti? *Lucy se uita spre Tsuna *Tsuna sta cu privirea in pamant si nu zike nimik | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58424 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:09 am | |
| Mia : ai terminat Uchiha , antrenamentul ? *Haru se uita la mia si mia la Haru iar din ochi celor doi ies fulgere Haru : de ce vrei sa ne luptam ? Mia : daca tu rei sa mori Haru : crezi ca ma poate omora o fetita ca tine ? Mia : te fac bucati , sunt sigura Alisa : iar incepeti ... Haru : ea incepe Alisa : stati asa am o idee Mia & Haru : CE? *ALisa dispare
*ALisa apare langa Amu Alisa : Amu-sensei ...va pot ruga ceva? Amu : da Alisa , ce e ? *Alisa ii spune ceva la ureche lui Amu Amu : bi-ne *Amu si Alisa dispar | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:11 am | |
| *Hime si Lucy stau pe iarba, privesc cerul si vorbesc *Tsuna sta sprijinit de copac cu fata in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:16 am | |
| *Alisa si Amu apar langa Mia si Haru (*care se certau ) Mia : Sensei ... Amu : buna ....Alisa mia dat o idee foarte buna- Haru : mie mie frica de cuvintele astea Amu : o sa facem o lupta doi vs doi- Haru : ok eu cu Alisa Amu : nu ma lasi sa termin....echipele vor fi asa ...Haru si Mia vs Amu si Alisa Haru & Mia: CE ? - Amu : nu tipati pt ca alfel nu sunt echilibrate echipele Haru : are dreptate... Alisa : eu sunt de acord ... Amu : si eu ... Haru : .... Mia : esti malefica Alisa ...si eu sunt de acord ...sa nu imi stai in cale UCHIHA Haru : sa nu iti rupi unghile in timp ce privesti cum ii bat pe amandoi Amu : bine ...START *Haru si Mia dispar la fel si Alisa si Amu | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:20 am | |
| *Hime si Lucy stau pe iarba, privesc cerul si vorbesc *Tsuna sta sprijinit de copac cu fata in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:22 am | |
| *Amu si Alisa stau dupa un copac Amu : crezi ca va fuctiona ? Alisa : sper....vreau sa ii las mai mult timp impreuna alfel o sa se certe toata viata Amu : ...
*Haru si Mia sunt in spatele unui copac foarte departe de Alisa si Amu si vb | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 12:24 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 2:17 am | |
| Mia : trebuie doar sa ii batem si gata .... Haru : care e problema ta ? Mia : TU ! Iti urasc clanul Haru :cine uraste clanul din care fac parte ma uraste si pe mine Mia : corect! Haru : oricum ce tia facut clanul Uchiha ? Mia : ti-am mai spus de mi de ori ca nu o sa afle Haru: deci nu ti-a facut nimeni nimic Mia : CINEVA DIN CLANUL ALA IDIOT MI-A UCIS PARINTI , IDIOTULE , CREZI CA VREAU SA MAI POT ACCEPTA PE CINEVA DIN CLANUL UCHIHA ? Haru : da ! Mia : Ce? Haru : te cunosc de ceva timp stiu ca tu nu poti sa urasti pe cineva pt mult timp /// Mia : CE NU MA CUNOSTI DE LOC ! Haru : oare ? sau tu ti-ai facut o obsesie pentru clanul meu ? Mia : ambele ... Haru : ma cunosti ...nu sunt un ucigator sau cine care tine ura in el /// *Cei doi stau si vb *dupa 10 min Mia : offf... Haru : ma bucur ca am ajuns la un puct comun .... Mia : ok ...acum hai sai batem pe cei doi .... Haru : da ! *Cei doi dispar si apar langa Amu si Alisa ... Alisa : insfarsit ... *lupta incepe *Alisa se lupta cu Mia *Haru se lupta cu Amu | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 7:18 pm | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 7:54 pm | |
| (*Alisa se lupta cu Mia ) (*Haru se lupta cu Amu) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 8:03 pm | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 8:32 pm | |
| (*Alisa se lupta cu Mia ) (*Haru se lupta cu Amu) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 8:35 pm | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 8:37 pm | |
| Haru : cume era de astepta ...Amu-sensei ne bate pe amandoi Alisa : da si Mia ma va bate pe mine .... Amu : am putina treaba ...pa (*Amu dispare) Mia : eu trebuie sa ma antrenez ...bye (*Mia dispare) *Haru se antreneaza iar Alisa sta sub un copac si se uita la Haru | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Vin Apr 29, 2011 11:47 pm | |
| *Tsuna sta sprijinit de copac cu fata in pamant si se gandeste Lucy: Ne intoarcem in sat Tsuna-kun? *Tsuna se uita spre Lucy apoi in pamant Tsuna: Ok... Lucy: Hime-san...Vi si tu nu? Hime: Pai... Lucy: Te rog... Hime: offffff...Bine... Lucy: Yey! ^^ Hime: Haide Tsuna... Tsuna: Luati-o inainte...O sa vin si eu imediat... Lucy: Dar- Hime: Haide... Lucy: Bine... *Hime si Lucy pleaca spre sat *Tsuna se mai uita o clipa la copac apoi pleaca dupa cele 2 | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:22 am | |
| (*Haru se antreneaza iar Alisa sta sub un copac si se uita la el ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:23 am | |
| *Lucy si Hime merg si vorbesc *Tsuna merge in spatele lor cu privirea in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:24 am | |
| (*Haru se antreneaza iar Alisa sta sub un copac si se uita la el ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:24 am | |
| *Lucy si Hime merg si vorbesc *Tsuna merge in spatele lor cu privirea in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:29 am | |
| Haru : vrei sa te lupti cu mine ? Alisa : ce ...nici vorba .... Haru : haide ....esti puternica si o sa ma bati Alisa : ma bucur ca crezi ca sunt puternica , dar eu nu te-as putea bate niciodata Haru : offf.... vreau sa vad cat de puternica ai devenit si sa imi testez Sharinganul Alisa : :/^_^\\: sunt un fek de cobai , sau ce? Haru : ...sti la ce am vrut sa ma refer , deci te lupti cu mine ? Alisa : bi-ne dar o lupta scurta Haru : Sharingan *Alisa se da mai in spate | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:39 am | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:43 am | |
| Alisa : (Nu pot sa cred ca fac asta ... ) *Alisa isi da un picior mai in fata *Alisa apare in fata lui Haru si da cu picioarele si cu pumni in Haru *Haru se fereste de fiecare lovitura Haru : (daca te atinge o lovitura de a lui Alisa si iei somn ...asta e sigur )
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:45 am | |
| Hime: Ce tacut e... Lucy: De obicei nu-i asa...Acum nu stiu ce are... *Hime se uita spre Tsuna apoi in fata Hime: Eeee...E mai bine asa...Imi place sa fie liniste cand vorbesc cu o persoana... Lucy: A-ha... *Lucy si Hime merg si vorbesc *Tsuna merge in spatele lor cu privirea in pamant si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:52 am | |
| *Haru o prinde pe Alisa de un picior si o arunca intr-un copac Alisa : (fir-ar ....) *Alisa isi da jos greutatile de la picioare si de la maini Haru : *Mizoco (*o sfera mare din foc se indreapta spre Alisa ) *Alisa sare in sus iar sfera nu o loveste Alisa & Haru : *Alizo (*din Alisa /Haru ies mi de kunaiuri , sembouri care se indreapta spre Haru /Alisa ) *Alisa dispare si apare in spatele lui Haru *Haru vrea sa ii puna impiedica lui Alisa dar aceasta sare in sus si se ferese apoi ii da lui Haru doua picioare peste fata dar acesta bariaza loviturile
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: Discutii Sam Apr 30, 2011 2:54 am | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii | |
| |
|
| |
| Discutii | |
|