| ~Discutii~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discutii~ Vin Mai 27, 2011 12:52 am | |
| *Aidou se plimba si se tine cu mana de stomac | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58424 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: ~Discutii~ Vin Mai 27, 2011 12:53 am | |
| (*Rega se uita la cer ) Rega : (mai bine m-as duce acasa *Rega se duce spre casa | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discutii~ Vin Mai 27, 2011 12:55 am | |
| *Aidou se plimba si se tine cu mana de stomac *Stella sta pe o banca din parc si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Vin Mai 27, 2011 1:04 am | |
| (*Rega merge pe o strada pustie ) Rega : ( e infricosator ) *In spatele lui Rega ???: esti singura .... *Rega se intoarce brusc Rega : Ce-a fost asta ? (*In spatele lui Rega ) ??? : lasa-ma sa imi iau masa (*Rega se intoarce din nou ) (*In stanga lui Rega ) (*Rega se uita la ??? si tremura ) Rega : ce naiba esti ...tu ? ???: un vampir *Rega se uita la ??? si tremura *??? se aproprie de Rega (*Rega se da mai in spate si tremura ) (*Rega incepe sa alerge iar ??? se duce dupa ea | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Vin Mai 27, 2011 1:39 am | |
| *Aidou se plimba *Stella sta pe banca si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 12:19 am | |
| (*??? apare in fata lui Rega o prinde de gat si o strange) Rega : la-sa-ma (*??? vrea sa o muste pe Rega de gat dar o arunca in vitrina unui magazin parasit )
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 12:30 am | |
| *in spatele lui Stella Kena: Cucu Bau... *Kena o prinde pe Stella de gat Stella: Ci-ne es-ti? Kena: Moartea ta... Stella: (Aidou-san...) *in spatele lui Kena Aidou: Da-i drumul Kena... Kena: Ooooo...Uite cine e aici... *Aidou ii da un picior in stomac lui Kena si o arunca intr-un copac Stella: Mul- Aidou: Stai in spate... Stella: Aaaaaaaa...Bine! *Stella se duce langa un copac si se "lipeste" de el *Kena apare in fata lui Aidou Kena: Nu pot sa cred...Aperi un om? Aidou: Sa sti ca nu e treaba ta ce fac eu... Kena: Am inteles! O pastrezi pt mai tarziu, nu? Aidou: CE?! INCETEAZA CU PROSTIILE ASTEA! Kena: Esti un mare bleg... *Kena ii baga sabia lui Aidou aproape de inima Stella: Ai-dou-san...O_O Kena: Mereu te-am batut la orice...mai ales la lupta... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 12:40 am | |
| ??? : nu puteai sa intarzi 5 minute *Kiuketsu e in spatele lui ??? Kiuketsu : ....nu ... *Rega sangereaza si vede in ceata *Rega se uita la Kiuketsu iar apoi lesina Kiuketsu : iar vrei sa te hranesti cu oameni ? ???: eu spre deosebire de tine ma cred un vampir ...adica un vampir adevarat se hraneste cu sange de om nu cu medicamente *In mana lui Kiuketsu apar cateva medicamente Kiuketsu : te referi la astea ? ???: da ...ce prostie sa te hransti cu asa ceva ....adica inchide ochi pentru cateva secunde si simte acest miros care vine de la acea fata , de mult nu am mai simtit asa miros placut ... Kiuketsu : esti tignit si esti o rusine pentru vampirii (*Kiuketsu il ataca de cateva ori pe ??? iar acesta moare ) *Kiuketsu se duce la Rega *Kiuketsu ii ea lui Rega cioburile dupa care o bandajeaza *Kiuketsu o ea pe Rega in spate si dispare *Kiuketsu apare foarte repede in spital , o lasa pe Rega acolo dupa care dispare | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 12:58 am | |
| *Kena scoate sabia si aceasta dispare *Aidou cade pe jos intr-o balta de sange Kena: Acum e randul tau... *Kena se apropie usor de Stella *Stella tremura si nu se misca Stella: (Ce sa fac? Ce sa fac?) Kena: Adio... *Kena vrea s-o muste de gat pe Stella dar musca o bara de fier Kena: (Ce nai-?!) *Aidou se ridica si se uita nervos la Kena Aidou: De-par-tea-za-te a-cum de ea! *Stella lesina si cade pe jos, iar radacinile copacului o leaga strans Kena: ... *Kena apare in spatele lui Aidou Kena: Esti un fraier... *Kena se duce in aer Kena: Death Thunder! *un fulger negru vine cu viteza spre Aidou Aidou: (fir-ar...) Kena: Daca te feresti...cred ca sti ce o sa se intample... Aidou: !? *Aidou se uita in spate la Stella apoi spre fulger Aidou: (Minunat...) *fulgerul este cristalizat si dispare Kena: Ce nai-!? (A INNEBUNIT COMPLET?!) *Aidou apare foarte repede in spatele lui Kena Aidou: Roata s-a intors... *Aidou ii baga o bugata de cristal in inima si o omoara, iar corpul ei se transforma in praf *radacinile copacului ii dau drumul lui Stella Aidou: (Am reusit...) *Aidou se duce langa Stella si ii da o palma peste fata, iar ea se trezeste brusc Stella: CE SE-?! Aidou-san... Aidou: Esti bine? Stella: D-a...Dar tu? *Aidou zambeste Aidou: Sunt bine^^...Si ma bucur sa aud ca si tu esti la fel... Stella: Asta multumita tie...Iti raman datoare pe viata... Aidou: ...Ok...Daca mai ai nevoie de ceva, cheama-ma, bine? Stella: Bine! *Aidou dispare si lasa pe jos o cutiuta *Stella ia cutiuta si pleaca | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:01 am | |
| (*Kiuketsu sta sub un copac iar in jurul lui sunt sute de bile negre si rosii )
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:04 am | |
| *Aidou apare pe marginea unei prapasti si se tine cu mana de cap Aidou: (oare cat timp mi-a mai ramas?) *Aidou vede in ceata si cade in prapastie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:06 am | |
| (*Kiuketsu sta sub un copac si se gandeste , iar deoarece e foarte nervos sute de bile rosii se invart in jurul copacului) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:07 am | |
| *Stella se plimba si se gandeste Stella: (Ce e sentimentul asta?) | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:08 am | |
| (*Kiuketsu sta sub un copac si se gandeste , iar deoarece e foarte nervos sute de bile rosii se invart in jurul copacului) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:10 am | |
| | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:10 am | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:12 am | |
| *Stella se opreste si sta nemiscata cateva clipe cu fata in pamant apoi fuge spre prapastie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:13 am | |
| (*Kiuketsu sta sub un copac si se gandeste , deoarece e foarte nervos sute de bile rosii se invart in jurul copacului) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:14 am | |
| *Stella fuge spre prapastie si strange in mana cutiuta | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:14 am | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:15 am | |
| *Stella se opreste la marginea prapastiei si se uita in ea *Stella ramane nemiscata si are lacrimi in ochii | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:16 am | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:17 am | |
| *Stella sare in prapastie | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:18 am | |
| (*Kiuketsu sta sub un copac si se gandeste , deoarece e foarte nervos sute de bile rosii se invart in jurul copacului) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discutii~ Sam Mai 28, 2011 1:26 am | |
| *Stella se opreste langa Aidou *Stella il ia in brate si ii duce capul la gatul ei Stella: (Aidou-san...) *Aidou isi deschide putin ochii *Aidou vrea s-o muste pe Stella de gat dar nu o face si isi da capul in spate Stella: Esti bine? *Aidou sta cu privirea in pamant si nu zice nimic *Stella il ia pe Aidou de mana si acesta se uita mirat la ea si roseste, iar ea zambeste Stella: Nu-i nevoie sa faci asta...Iti promit ca nu voi pati nimic...Deci te rog...nu mai incerca sa te omori... Aidou: Ste-lla... Stella: Daca singura cale ca sa nu mori e sa-mi bei sangele, atunci...Fa-o! *Aidou ramane nemiscat cand aude asta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Discutii~ | |
| |
|
| |
| ~Discutii~ | |
|