| ~Discuti~ Simulator Seikai | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 4:20 am | |
| *Lagi sta sprijinit de un copac cu capul pe genunchi si se gandeste | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58424 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 4:21 am | |
| *Saya se plimba si se gandeste | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57900 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 4:31 am | |
| *Lagi sta sprijinit de un copac cu capul pe genunchi si se gandeste Lagi: ("Oare de ce n-am murit atunci? De ce traiesc? Cu ce sunt de folos lumi? Raspunsul e: Cu nimic! Trebuie sa mor!"...se pare ca iar mi-au revenit gandurile alea...dar de data asta nu le mai ignor!) *Lagi se ridica si pleaca spre o prapastie
| |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 2:07 pm | |
| *Saya se plimba si se gandeste | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 4:55 pm | |
| *Kei se plimba si se gandeste
*Hikari se antreneaza | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 7:37 pm | |
| (*Saya merge la Rosa in cabinet ) (*Rosa sta pe pat si se uita la o poza ) Saya : hei , ce faci ? Rosa : Hei , ma uitam la o poza Saya : cineva important ? Rosa : nu....Akane mi-a dat o poza cu Printesa regatului Seimei Saya : aha ...da-mi-o putin (*Rosa ii da poza laui Saya ) Saya : de ce te intereseaza printesa asta ? Rosa : ea ar putea sa ma vindece ...poate sa regenereze lucruri , cred ca ar putea sa regenereze si oasele mele Saya : aha ....(nu a fost gasita de 200 de ani , de parca o poate gasi cineva acum ... pacat ca Rosa nu isi poate da seama) ...o sa o caut si eu Rosa : mersi Saya-chan ... Saya : macar atat as putea sa fac dupa ce din cauza mea esti asa Rosa : nu e vina ta... (*Saya se uita la poza si ramane nemiscata ) Rosa : s-a intamplat ceva ? Saya : nu.... (am mai vazut undeva fata asta ...nu are cum eu m-am nascut cand ea a disparut e imposibil sa o mai fi vazut ) (*Saya si Rosa vorbesc ) (*Dupa 10 minute ) Rosa : bine ...pa Saya : pa ... (*Saya dispare si apare in padure si se plimba ) Saya : (daca printesa e disparuta de ce na imparit nici o garda rega o poza cu ea ? ...chiar o cauta cineva asa de mult cum se spune ) (*Saya ramen nemiscata ) Saya : (am inteles acum ...pana la urma sunt garzi regale presupunt ca la fel au gandit si ei ) (*Saya urca in varful celui mai inalt copac din padure si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:26 pm | |
| Kei: Hei...Ce faci Hikari? Hikari: Ma antrenez...Tu ce faci? Kei: Ma plimb...Si m-am gandit sa-ti fac o vizita... Hikari: Ce dragutz din partea ta...Dar daca pierzi vremea, o sa te inving mai usor...Si vreau sa dai tot ce poti cand ne vom lupta! Kei: Mersi pt grija...Dar oricum eu nu pierd in fata ta, Miss Rank Two! Hikari: NU IMI MAI ZI ASA! Kei: Pa, pa! *Kei pleaca mai departe *Hikari trage aer in piept si continua sa se antreneze foarte dur | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:32 pm | |
| (*Saya sta in varful celui mai inalt copac si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:38 pm | |
| *Kei se plimba
*Hikari se antreneaza foarte dur | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:39 pm | |
| (*Saya sta in varful celui mai inalt copac si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:40 pm | |
| *Kei se plimba
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:45 pm | |
| (*Saya sta in varful celui mai inalt copac si se gandeste) Saya : (daca stau aici nu rezolv nimic , trebuie sa gasesc printesa aia ) (*In jurul lui Saya apare o energie albastra care se invarte in cerc iar Saya si energia dispar) (*Saya apare la baza copacului cu energia in jurul ei ) Saya : (ce naibi ? ...) (*Enegia dispare) Saya : ( nu mi sa mai intamplat asta niciodata ...) (*Saya se plimba ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 8:55 pm | |
| *Kei se plimba
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:01 pm | |
| (*Saya se plimba ) Saya : (parca as cauta acul in carul cu fan ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:01 pm | |
| *Kei se plimba
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:05 pm | |
| *Kei se plimba
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:08 pm | |
| (*In jurul lui Saya se invarte o energie albastra ) (*Saya se opreste brusc ) Saya : (ce a fost sentimentul asta ? ...Ro-sa-ch-an) (*Saya dispare) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:11 pm | |
| *Kei se plimba
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:25 pm | |
| (*Saya apare in fata salonului lui Rosa unde era Akane ) Saya :ce are Rosa ? Akane : nimic Saya : ma duc sa o vad Akane : nu poti acuma , pentru ca ...sunt doi medici acolo , nu are nimic (*Saya vrea sa intre inauntru dar Akane o opreste ) Saya : LASA-MA SA INTRU , A PATIT CEVA , STIU CA A PATIT CEVA , SIMT ASTA ! Akane : nu a patit nimic (*Saya are lacrimi in ochi iar in jurul ei incepe sa se invarta o energie albasta care il arunca pe Akane intr-un perete ) Akane : (cea fost asta ? ) (*energia dispare iar Saya intra in salon) (*Saya ramane nemiscata si incepe sa tremure foarte tare ) Saya : RO-SA ... (*Saya alearga la patul lui Rosa si ii pune maninile pe umeri si are lacrimi in ochi) (*Rosa era conectata la zeci de aparate iar inima ii batea din ce in ce mai incet ) Saya : ROSA , TREZESTE-TE ....ROSA ....TREZESTE-TE ....Te rog , trezeste-te .............te rog- (*Akane apare in spatele lui Saya ) Akane : haide Saya : NU MA MISC DE AICI ...TREBUIE SA SE TREZEASCA ...NU POATE SA MOARA ASA ! Akane : TI-AM ORDONAT SA VII ! Saya : NU-MI PASA ...TREBUIE SA SE TREZEASCA ! ...NU POATE SA MOARA ARE UN VIS (*Akane o prinde de maini pe Saya si ii pune o pereche de catuse care o paralizeaza ) (*Akane o ea pe Saya si dispare ) (*Akane apare cu Saya in padure ) Akane : stai linistita - Saya : O SA FACA MEDICI TOT CE POT ? NU-MI PASA CE FAC MEDICI AIA DACA NU O FAC BINE , UNDE E "PRINTESA " CAND AI NEVOIE DE EA ...PRINTESA DE DOI BANI ...DE CE LASA EA PERSOANE SA MOARA CU ATATA NEPASARE - Akane : TACI ! sau o sa afle cineva din familia regala ce ai spus
| |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 9:43 pm | |
| *Kei sare in vf unui copac, iar locul unde statea explodeaza Kei: Nu ma gandeam ca o sa apari atat de repede... Shiki: Mda...Ma cam plictiseam si ma gandeam sa iti fac o vizita majestate... Kei: ... Shiki: Nu te teme...Micutza ta prietena nu-i prin preajma ca sa auda ca ai mintit-o in toti acesti ani...Dar ma asigur eu ca o sa afle... Kei: Vrei sa ne luptam? Shiki: Oooo...Devi serios? Kei: ... *Kei si Shiki isi scot sabile si se lupta | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 10:05 pm | |
| Saya : IN MOMENTUL ASTA NU-MI PASA DE FAMILIA REGA , DA-MI DRUMUL ,ACUM ! Akane : de ce ca spui tu ? ...o sa stai paralizata pana te linistesti ! Saya : am spus , Da-mi drumul ! Akane : iar eu am spus ca o sa stai asa pana te linistesti , o garda nu imi ordona mie ce sa fac , stai aici pana te linistesti ! | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 10:26 pm | |
| Saya : (trebuie sa o vad pe Rosa ...nu pot sta aici , e vina mea ca a ajuns asa iar eu stau si ma cert cu asta , nu o sa ma asculte niciodata data ....trebuie sa o ajut pe Ro-sa -) (*Timpul se opreste iar in fata lui Saya apare : ??? : vrei sa o salvezi pe Rosa ? Saya : cine esti ? ??? : vrei sa nu mai pierzi pe nimeni drag tie ... Saya : te-am intrebat cine esti ? ??? : urasti pe cei care fac rau prietenilor tai ... Saya-sama sigiliul acela s-a spart , o sa iti poti vindeca prietena dar se poate sa regreti ca ai spart sigiliul (*??? o ia pe Saya de mana si dispare si apare in salonul lui Rosa , timpul s-a oprit si acolo ) Saya : *Shinrodo (*Scutul apare pe Rosa si o vindeca apoi scutul se creapa si dispare ) (*??? o ia pe Saya si dispare ) (*Saya apare in acelasi loc iar ??? la cativa m de ea ) Saya : mersi ... ??? : mi-am facut doar datoria (*??? se transforma in praf iar timpul isi revine ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai Mar Oct 18, 2011 10:28 pm | |
| *Shiki il prinde pe Kei de gat si il strange foarte tare Shiki: Sper ca o sa-ti placa lumea mortilor... *Shiki ii baga sabia in inima lui Kei, iar acesta pica pe jos intr-o balta de sange
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Discuti~ Simulator Seikai | |
| |
|
| |
| ~Discuti~ Simulator Seikai | |
|