| *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57904 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:04 am | |
| *Maya se antreneaza foarte dur | |
|
| |
Alice Administrator
Mesaje : 52895 Puncte : 58428 Reputatie : 28 Varsta : 28 Localizare : <3
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:05 am | |
| (*Selena sta cu capul pe ghenunchi si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57904 Reputatie : 27 Varsta : 28 Localizare : Go To Sleep
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:12 am | |
| Azure: Iar te antrenezi? Baka Maya-chan... *Maya se opreste si se uita nervoasa spre Azure Maya: grrrrrrrrr...Ce cauti aici? Azure: Ma plimbam...Si am vazut pe cineva ca se chinuie sa devina puternic desi nu poate...Si, ce surpriza, tu erai... Maya: Doar pt ca esti o garda de elita asta nu inseamna ca nu te pot bate... Azure: Alooo...Pot sa bat un amarat de asasin ca tine cu ochii inchisi si ambele maini legate la spate... Maya: Nenoro-... *Maya o ataca pe Azure iar aceasta se fereste cu ochii inchisi si mainile in buzunar | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:21 am | |
| (*Selena sta cu capul pe ghenunchi si se gandeste )
(*Dea se plimba si se uita la cer )
(*Yuuka sta in pat si se gandeste)
(*Ryo doarme cu capul pe birou ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:24 am | |
| *Maya o ataca pe Azure iar aceasta se fereste cu ochii inchisi si mainile in buzunar
*Saito sta in pat si se gandeste
*Haji se plimba | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:28 am | |
| (*Selena sta cu capul pe ghenunchi si se gandeste )
(*Dea se plimba si se uita la cer )
(*Yuuka sta in pat si se gandeste)
(*Ryo doarme cu capul pe birou ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:32 am | |
| *Azure o prinde pe Maya de coarne si o arunca la zeci de m distanta Azure: ASTA E TOT CE POTI? ESTI MAI SLABA DECAT AM CREZUT... *Maya vine cu viteza spre Azure s-o loveasca dar se izbeste de o stanca si pica pe spate Azure: Ai grija pe unde mergi...hmp! Esti chiar patetica...Nu ma mir ca fratele tau a murit...Tu nici acum nu esti in stare sa faci ceva...atunci chiar ca nu erai de niciun folos... *Maya isi strange pumnul si tremura iar pamantul se crapa Maya: Te distrug de data asta! *Maya se ridica si o ataca pe Azure iar aceasta se fereste cat poate | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:35 am | |
| Selena : vrei sa te omor ?! (*Mikoto e in fata lui Selena ) Mikoto : felicitari ! ai intrat la asasini ? Selean : ce? Mikoto : cand au fost la rege mi-a dat dosarul tau si mi-a spus ca daca ma iau de moartea perintilor lui Ryo o sa vad cat de puternica esti Selena : o-k (*Mikoto dispare) (*Selena se plimba si se gandeste) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:40 am | |
| *Maya o ataca pe Azure iar aceasta se fereste cat poate | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:45 am | |
| (*Selena apare in fata biroului regelui si da cu piciorul in usa iar aceasta se face pref ) Selena : Regele : calmeaza-te ! Selena : TE BAG IN SPITAL ! Regele : calmeaza-te ! Selena : SUNT FOARTE CALMA ! Regele : ...vrei o cafea , o tigara ? Selena : DUPA CE TE BAG IN SPITAL ! | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:48 am | |
| *Maya o ataca pe Azure iar aceasta se fereste cat poate | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 1:56 am | |
| (*Yuuka apare in fata biroului regelui ) Yuuka : tata ...putem vorbi ? Regele : nu iti zic rezultatele mai repede , asteapta pana maine ! Yuuka :dar ! Regele : nici un dar ! Deci Selena vrei o tigara ? Selena : sigur ...si esti dator cu 15 cafele ! Regele : ...esti tare scumpa ! Selena : ... (*Selena ia de pe birou o tigara ) Yuuka : tata , de ce ii dai undei copile de 15-16 ani tigari ? (*Selena fumeaza ) Selena : Yuuka...as vrea eu sa am 16 ani Regele : e noul asasin al regatului , are 21 de ani Yuuka : chiar ? imi pare rau ...areti foarte tanara (*Selena e in fata lui Yuuka si ii pune mana pe cap ) Selena : nu-ti cere scuze (*Ochi lui Yuuka se fac albi pentru cateva secunde) Yuuka : bine Selena : deci ...imi dai o misiune acum ? Regele : nu Selena : offf...bine ...ma duc sa il vad pe Ryo ...cred ca doarme prea bine Yuuka : il cunosti pe Ryo ? Selena : daaa ~_~" Yuuka : vin si eu ! Regele : nu o sa iti spuna nici el rezultatele Yuuka : ... (*Yuuka si Selena merg spre biroul lui Ryo) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:05 am | |
| Azure: (Gata cu joaca!) *Azure o prinde pe Maya de gat si o strange foarte tare Azure: Nu ai nicio sansa sa ma bati... Maya: Se-ri-os? Azure: Haide...Sa te vad cum o faci! Maya: ... Azure: mda...Chiar ca esti patetica... *Azure o arunca pe Maya intr-o stanca *Maya pica in genunchi si respira foarte greu *Azure vine in fata lui Maya si o apuca de coarne Azure: Crezi ca o sa poti sa-ti razbuni vreodata fratele? Maya: ta-ci! Azure: NICI O MUSCA NU POTI SA BATI! Mai bine renunti inainte sa mori... Maya: taci! Azure: Ce e? Doare adevarul? Maya: ... | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:16 am | |
| Yuuka : crezi ca o sa imi spuna rezultatele ? Selena : nu stiu ... (*Selena si Yuuka erau in fata biroului lui Ryo ) (*Selena da un picior la usa iar aceasta se transforma in praf ) Selena : AI MUSAFIRI ! (*Ryo se uita la Selena ) Ryo : fumezi ? Selena : da ...ocazional (*Selena avea tigara in gura ) Ryo : asta e rau ...nu-mi place Selena : mda ...mda ...Yuuka a zis ca nu ii dai rezultatele- Ryo : NU ! sa astepte pana mine ! Yuuka : Dar ...sunt curioasa ! vreau sa stiu daca pot intra la spioni! Ryo : deabea poti sa te faci mesager ...da poi spioni... Yuuka : CE ? Ryo : ce auzi ...punctajele tale sunt slabe Selena : nu-l asculta , spune asta doar ca sa se scape de tine Ryo : ... (*Selena merge in fata biroului lui Ryo iar pe birou era un dosar) (*Selena ia dosarul si il citeste ) Ryo :CE TOT FACI? (*Selena lasa dosarul si ia doar poza ) Selena : Azure , corect ? ii fac o vizita Ryo :CE ? Selena : ..am zis ceva gresit ? Ryo : ULTIMA DATA CAND AI ZIS "FAC O VIZITA " ...A DISPARUT PERSOANA AIA ! Selena : ... nu-ti face griji , nu o omor , numai daca ma enerveaza ! Yuuka : esti iubita lui ? Selena : DE CE DRACU TOTI ZICETI DACA SUNT IUBITA LUI ?! Yuuka : pentru ca cand te vede , chiar si el schiteaza un zambet Selena : chiar ? ...nee...asa a fost mereu ?! Yuuka : cam de cat timp il cunosti ? Selena : de vreo 19 ani ...(maine 19 ani!) Yuuka : ...dar el are ...19 ani ... Selena : mda ...stiu! Yuuka : - Selena : pa ! (*Selena dispare ) | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:21 am | |
| Azure: Data viitoare, daca nu esti mai puternica, te omor, clar? Maya: ... Azure: Si sa sti ca daca te antrenezi fara pauza, nu devi mai puternica...Bye! *Azure pleaca *Maya se uita spre Azure apoi in pamant si dispare | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:25 am | |
| (*Selena apare la cativa m fata lui Azure si arunca tigara jos apoi calca pe ea) (*Selena se uita la poza apoi la Azure) Selena : tu esti ...Azure , corect? | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:27 am | |
| *Azure se opreste si se uita spre Selena Azure: da...Tu cine esti? | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:27 am | |
| Selena : Selena ...incantata | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:30 am | |
| Azure: Ma bucur sa te cunosc...pa... *Azure trece pe langa Selena si merge mai departe | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:32 am | |
| Selena : stai ...stai ...stai ..trebuie sa aflu de ce naibi D-....Ryo-kun dormea iar in fata lui era dosarul tau | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:33 am | |
| *Azure se opreste si se uita spre Selena Azure: Si eu de unde sa stiu asta? Du-te si intreaba-l pe el... *Azure pleaca mai departe | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:34 am | |
| Selena : el nu mi-ar spune niciodata ! (*Selena e langa Azure) Selena : voi doi sunteti impreuna? | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:35 am | |
| *Azure se opreste Azure: Ce!? Nu! | |
|
| |
Alice Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:37 am | |
| Selena : ti-e iti place de el ? | |
|
| |
Diancie Administrator
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Vin Feb 24, 2012 2:38 am | |
| *Azure roseste si se uita in alta directie Azure: Nu e treaba ta! *Azure pleaca mai departe | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
| |
|
| |
| *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ | |
|