Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:36 am
(*Selena intra in biroul lui Ryo ) (*Ryo se uita pe geam si era cu spatele la Selena ) (*Selena ii sare in spate la Ryo ) Selena :HEI ! (*Ryo tresare ) Ryo : mai speriat ! Selena : ce sa iti fac eu daca stai cu garda jos ... Ryo : .. (*Selena se da mai in spate iar Ryo se uita la ea ) Selena : La multi ani , piticule ! Ryo : mersi -....NU MA MAI FACE "PITIC " Selena : cum zici tu , piticule
Diancie Administrator
Mesaje : 52763 Puncte : 57904Reputatie : 27Varsta : 28Localizare : Go To Sleep
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:40 am
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:48 am
Selena :deci ...cine mai stie ca e ziua ta azi ? Ryo : regele Selena : DOAR ATAT ? Ryo : da ...speram sa uiti si tu ... Selena : dar garzile de elita - Ryo : s-au uitat pe dosarul lui "Ryo " si au vazut ca ziua mea era acum doua luni , atunci m-au felicitat dar le-am spus ca nu e ziua mea atunci ...si m-au frecat cateva zile la cap sa le spun cand e ziua mea Selena : cat de crud ! de ce nu le spui ? Ryo : pentru ca nu e o zi asa importanta ! (*Selena il ia pe Ryo de bluza si il scutura ) Selena : DOAR PENTRU CA IDIOTI AIA CALORA TU LE MAI ZICI INCA "PARINTI" TI-AU ZIS ASTA , NU INSEAMNA CA TU TREBUIE SA CREZI ASTA ...e o zi importanta , astazi implinesti 19 ani ! (*Ryo ramane nemiscat apoi isi lasa privirea in pamant ) Selena : ma duc sa ii spun lui Azure ca azi e ziua ta Ryo : NU ! nu te apropia de ea , ea nu stie cu cine se pune , nu vreau sa o vad in spital ! Selena : oooo...tu chiar ti la ea , dar eu tot o sa ii spun ! Ryo : nu ! Selena : prinde-ma daca nu iti convine ! (*Selena dispare ) (*Ryo dispare )
Diancie Administrator
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:49 am
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:52 am
(*Selena trece pe langa oameni cu o viteza incredibila iar in spatele ei era Ryo ) (*Selena se uita la Ryo ) Selena : HAIDE ! ESTI MAI LENT CA UN MELC ! Ryo : NU TE DUCE SPRE EA ! Selena : UNDE SA NU MA DUC ...SPRE LAC ? (*Selena alaearga spre lac cu o viteza incredibila iar Ryo alearga dupa ea)
Diancie Administrator
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:53 am
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:54 am
(*Selena alaearga spre lac cu o viteza incredibila iar Ryo alearga dupa ea) Ryo : OPRESTE-TE ! Selena : NU ! (*Selena alaearga spre lac cu o viteza incredibila iar Ryo alearga dupa ea)
Diancie Administrator
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:56 am
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 12:59 am
(*Ryo o prinde pe Selena cand era la cativa zeci de m de lac ) (*Selena il calca pe Ryo pe un picior ) Ryo : AAAAAAAAAAAA Selena : (nu mai aud ...) Ryo : Stai ...nu ! - Selena : prinde-ma daca nu iti convine ...aaa...mai apropae nu mergi , nu ? (*Selena dispare ) Ryo : (DE CE TREBUIE SA STIE EA CUM GANDESC EU ?)
Ultima editare efectuata de catre Pink~Dea in Dum Feb 26, 2012 1:00 am, editata de 1 ori
Diancie Administrator
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 1:00 am
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 1:09 am
Ryo : (TACI !)
(*In jurul guri lui Selena apare o energie maro ) Selena : (FIR-AR TU SA FI ! ) (*In mana lui Selena apare dosarul lui Daisuke ) (*Energia dispare ) Selena : e ziua lui asta
Diancie Administrator
Subiect: Re: *Discutii~ ~Dupa 2 ani~ Dum Feb 26, 2012 1:10 am